Yazarımız Menteşoğlu’ndan Gazetemize Ziyaret

Yazarımız Menteşoğlu’ndan Gazetemize Ziyaret
Merhum iş adamı, eski Kırkpınar Ağası ve Samsunspor başkanı (Hasbi Ağa) Hasbi Menteşoğlu’nun oğlu, Gazetemiz Köşe Yazarı Tarık Menteşoğlu, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Şeker’e makamında ziyarette bulundu.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER
Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Şeker’e ziyarette bulunan gazetemiz köşe yazarı, güçlü kalem Tarık Menteşoğlu, uzun süreli sohbette bulundu. Ziyarette gazetemizin 09 Ocak 2015 tarihinde yaşadığı mühürleme olayının yanlış bir işlem olduğunu, bu zorlu süreçte gazetemize destek olmak adına köşe yazılarına başladığını dile getirdi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Şeker’le görüşlerini paylaşan Menteşoğlu, “Yaşadığınız süreçte sıkıntılarınıza ortak olmaya çalıştım. Yapılan işlem basını engellemeye yönelik ağır bir işlemdi. Fakat basın hiçbir şekilde engellenemeyecektir” şeklinde konuştu.

Gazetemizde kaleme aldığı köşe yazılarıyla gündemi belirleyen Menteşoğlu, “Çarşamba’da yaşanılan olayları köşe yazımda okurlarımla paylaşıyorum. Bugün uyuşturucu belasında gençlerimiz zehirlenmekte. Bu olayın gerçeklerini paylaşıyorum. Çarşambalıları bilinçlendiriyorum. Devletin bu durumun önüne mutlaka geçeceğine inanıyorum. Çarşambalı iş adamlarıyız diye böbürlenenler nedense Rahmetli babamdan sonra bir tek Fabrika açmadı. Çünkü var olan fabrikaları ile insanları sömürerek sessizliğe yol açtılar. Biz bu sömürü düzenine karşı dik duruşumuzu sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Uzun süren sohbetin ardından, ziyaretlerinden dolayı Erol Şeker, yazarımıza teşekkürlerini sunarak ayrılırken gündem yaratacak yazılarımıza sonuna kadar devam edeceğiz diyerek gazetemizden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber