Beyyenicespor Yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor

Beyyenicespor Yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor
Çarşamba İlçesinin amatör takımlarından Beyyenicespor, futbolda gelecek için büyük umut vaat eden yetenekleri yetiştirmeye devam ediyor

İlçede ki altyapıdan yetişebilecek genç, dinamik yeteneklere önem veren Beyyenicespor, oyuncularından çoğunu köklü kulüplere göndermeye devam ediyor. Şampiyon U-15 takımından yetişen oyuncularını tek tek önemli kulüplere gönderen Beyyenicespor, gösterdiği çabayla futbolun gelecekteki yeteneklerini üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor.

Takımda oynayan oyuncularının başarılarından büyük gurur duyduğunu söyleyen Teknik Direktör Hakan Dursun, “ Futbol ülkemizde önemli bir yer alıyor. Futbolda günümüzde birçok yıldız altyapılardan yetişerek önemli kulüplere geliyor. Bizlerinde amacı geleceğin yıldızlarını bularak, onlara yön vermek. Onları yetiştirip bizden daha üst seviyedeki kulüplere yollayarak onların önünü açmak ve kendi başarımızı perçinlemek istiyoruz. Her ne kadar Çarşamba ilçemizde görmezden gelinmeye çalışılan bir kulüp olsakta, geçmişte yetiştirdiğimiz sporcularımız ve halen yetişmekte olan yetenekli sporcularımızla Samsun’da dikkat çekmiş bulunmaktayız. Bu yıl şampiyon olan takımımızdan 2 sporcumuzu Türkiye’de isim yapan Kadıköyspor’a, 1 Sporcumuzu Ünyespor’a, 1 sporcumuzu da Ankara’da bir kulübe transferini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu transferler bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun bir kanıtıdır. Gittikleri kulüplerde sürekli forma şansı bularak bizi gururlandırmaya devam ediyorlar. Hepsine futbol hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Beyyenicespor’dan Kadıköyspor’a giden Berkant Alver(14), Oğuzhan Demir (14) başarılarıyla takımda sürekli forma şansı yakalarken, Ankara Metropol Spor kulübüne giden Üzeyir Güzel(14) ve Ünyespor’un alt yapısına giden Seyithan Serttaş (15)’da gittikleri takımın adeta göz bebeği oldular.

HABER: Nuri Oğuzhan ŞEKER

berkant-alver...-kadikoyspor-samsun...-2001-dogumlu..-milli-takim-bolge-karmasina-secilerek-istanbula-da-gitti...jpg

oguzhan-demir...-kadikoyspor--samsun...2001-dogumlu...jpg

seyithan-serttas...-unye-spor-alt-yapisina..-2000-dogumlu.jpg

uzeyir-guzel...-ankara-metropol-spor-kulubu..2001-dogumlu.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber