THY Ordu-Giresun Havaalanı'nı tarifesine aldı

THY Ordu-Giresun Havaalanını tarifesine aldı
Türk Hava Yolları (THY), 2015 yeni uçuş noktaları belli oldu

İç hatlarda yeni açılacak olan Ordu-Giresun Havalimanı hizmete girmesiyle birlikte THY İstanbul’dan tarifeli olarak uçmaya başlayacak.

THY, bu yıl tarifeli seferlere açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı için açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı’na 2015 yılı içerisinde seferlerin başlanacağı kaydedildi. THY’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”Ortaklığımız Yönetim Kurulu’nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Ukrayna’nın Zaporizhia ve Avusturya’nın Graz noktasına; 2015 yılı içerisinde de Ordu-Giresun Havalimanı’na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar verilmiştir.”

Yapılan açıklamaya göre, iç hatlarda yeni açılacak olan Ordu-Giresun Havalimanı hizmete girmesiyle birlikte THY İstanbul’dan tarifeli olarak uçmaya başlayacak. Yolcu talebine göre uçuşların Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden yapılması planlanıyor. THY ayrıca Ankara’dan Ordu-Giresun Havalimanı’na tarifeli sefer açmak için çalışma başlatıyor.Türkiye’nin ilk deniz üzeri havalimanı olacak Ordu-Giresun Havalimanı, aynı anda iki kente de hizmet verecek. Yıllık kapasitesi 3 milyon yolcu olarak planlanan havalimanı bölgenin dünyaya açılmasına önemli bir katkı sağlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz