Yaşlılar Doyasıya Eğlendi

Yaşlılar Doyasıya Eğlendi
Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde düzenlenen etkinliğe Samsun Sağlık İl Müdürü Dr.Yusuf Köksal, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Özgüç Mehmet Baran, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan Vekili Ahmet Ayan, Emekli Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sündüz Kaya, Yeşilyurt AVM çalışanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve yaşlılar katıldı.

Etkinlik öncesi açılış konuşması yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Müdürü Mümin Tan, “Yaşlılarımız hepimizin başımızın tacıdır. Bu yaşlılar gününde değil, biz her zaman onların yanındayız. Çünkü onlar bizim annemiz, babamız, büyüğümüz olarak biz onlara gereken her türlü saygıyı ve şefkati gösteriyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ses sanatçılarının söyledikleri şarkılar ve halk dansları oyuncularının sergiledikleri performans katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Etkinliğin sonunda da Yeşilyurt AVM’nin hazırlattığı pasta kesilerek katılımcılara ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir