Genç Saadetten Alperen Ocaklarına Ziyaret

Genç Saadetten Alperen Ocaklarına Ziyaret
Saadet Partisi Samsun İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, Gençlik Kuruluşları ve Gençlerle ilişkiler Başkanı Enes Gümüş beraberindeki heyetle Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığını ziyaret etti.

Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun’la samimi bir ortanda görüşen partililer adına konuşan Enes Gümüş, Muhsin Yazıcıoğlu’na rahmet dileklerini illetti ve yaşanan kültürel, ahlakı yozlaşma ve gençliğin öneminden bahsetti.

Gümüş ‘’ Gençlik her zaman hayır işlerde de, şer işlerde de ön saflarda olmuş, Hak hareketlerinin de, Batıl hareketlerinin de motor gücünü teşkil etmiştir. Bizler bir ülkenin güçlü olmasını Merhum Liderimiz Erbakan hocamızın da defaatle belirttiği gibi gençliğe bağlıyoruz. Hocamız ‘’Bir milletin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değil, bir milletin asıl gücü, İmanlı ve inançlı gençliğidir.’’ Diyerek önemli bir hususa dikkat çekmiştir. Böylesi önem arz eden gençliğimiz bu gün çok büyük tehditlerle karşı karşıyadır. Maalesef İnternet ve TV dizileri gençliğimizin Milli ve Manevi değerlerini aşındırmış, gelenek ve göreneklerimizden uzaklaştırmıştır.Bu durumun ortaya çıkması sadece sosyal medyaya ve eğitimede bağlanmamalıdır. Gençlerimiz işsizdir ve işsizlikte gençliğimizin vehim bir duruma doğru ilerlemesini sağlamaktadır. İşsiz kalan genç, alkole, sigaraya, uyuşturucuya başvuruyor, bununla birlikte şiddete de meylediyor.Tabi ki Alperen Ocakları, Anadolu Gençlik Derneği gibi kurum ve kuruluşlar belli bir nebze gençliği tasarımlamak ve yozlaşmalardan uzak tutmak için çalışmalar yapıyorlar fakat bunlar yeterli değil, önce devletimiz buna mahal veren durumları ortadan kaldırmalı, ahlaksız yayınlarla mücadele etmeli, ahlaksız programların tertibine mani olmalı, gençliğimize okullarda haramı, helali hakiki manada öğretmeli, gençliğimizin iş sorununu çözmelidir.’’ diye söyledi.

Ziyaretin ardından Saadet Partisi Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Enes Gümüş, Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun’a Gençlik Kolları Faaliyet bültenlerini ve Erbakan Özel sayısını hediye etti. Ömer Akkoyun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gümüş’e Alperen Ocakları Faaliyet bültenlerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel