Veee, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 5-3'LE GELDİ

Veee, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 5-3LE GELDİ
Çarşamba'nın amatör spor kulüpleri arasında yıllardır verdiği mücadelesini taçlandırmaya hedefleyen Yeşilırmak spor Türkiye Şampiyonasına gitmek çıktığı final maçını 5-3 penaltılarla geçerek adını yazdırdı.

Çarşamba'nın amatör spor kulüpleri arasında yıllardır verdiği mücadelesini taçlandırmaya hedefleyen Yeşilırmak spor Türkiye Şampiyonasına gitmek çıktığı final maçını 5-3 penaltılarla geçerek adını yazdırdı.

Bu gün Sivas Belediyespor takımı karşısına aşırı sıcak havada çıkan ve oyuna temkinli çıkan Yeşilırmakspor U13 takım oyuncuları maçın normal süresini beraberlikle sona erdirdiler. Maçın uzatmalarında da denge değişmeyince penaltılara gidildi. Penaltılarda heyecan dorukta iken Yeşilırmakspor'lu oyuncular inandıkları ev hedefledikleri Türkiye Şampiyonası hayallerini 5-3 penaltı atışlarında galip gelerek isimlerini yazdırmayı başardılar.

Yeşilırmakspor takımı maç sonrası saha da adeta şov yaptılar. Türkiye Şampiyonasına gitmeyi hak eden takım oyuncuları sevinçlerini başkan Öztürk ve takım hocası Aydın Akay ve teknik ekiple paylaştılar. Dakikalarca saha da sevinç yumağı olan Yeşilırmak sporlu oyuncular geri dönmeye hazırlanırken şimdi gözler önümüzde ki günlerde yapılacak Türkiye Şampiyonasına gidecekleri yeri merakla beklemeye başlayacaklar.

Yeşilırmakspor Kulüp Başkanı Ömer Öztürk, "Bu final, bu sonuç Çarşambamıza ve bizlere az veya çok destek veren herkese hediyemiz olsun. İlk raundu şükür geçtik. ŞŞimdi asıl hedef Türkiye Şampiyonası. Bu noktada Samsun ve Çarşamba'da ki spor severlerden tek isteğimiz maddi destek. Bu çocuklar teknik ve sahada maç oalrak gereğini yerine getiriyorlar. Bunu başaracak gücümüz şükürler olsun var. Bunun daha ileri gitmesi adına spor camiası ve tüm Samsun Çarşamba'lılardan maddi destek istiyoruz" diyerek şöyle devam etti.

Öztürk, Giresun'da yapılan turnuvada maddi desteğimizi ilçede ki esnaflarımızdan sağladık. Az da olsa bizlere sahip çıkan esnaflarımıza binlerce teşekkür ediyoruz. FGianl maçı öncesi AK Parti Samsun Milletvekilimiz Fuat Köktaş 1.700 tl yardım gönderdi ve bu gün saha ya o destekle çıktık. Şimdi Türkiye Şampiyonası için maddi destek bekliyoruz. O sorunumuzu da çözdükten sonra sanırım saha da yenemeyeceğimiz, bu çocuklarımızın başaramayacağı hiç bir engel yok. Milli takımımızın kaybettiği dönemde bu çocuklar milli takımın alt yapısını oluşturacak belki de gençler çıkartacak. Bu hassasiyeti herkesten bekliyoruz. Ve sonuçta Türkiye Şampiyonasına gideceğimiz için sevinçliyim ve hepimize hayırlı olsun. Çocuklarımıza, teknik kadromuza çok teşekkür ediyorum. Onların emeği ve inancı olmasa idi bu gün buralarda zor olurduk. " dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir