ÜNAL,’ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ’

ÜNAL,’ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ’
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele eden diğer temsilcimiz Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal ,”Kazanacağımız bir maçtı kayırttık. Şans bizden yana değildi ”dedi

’BU MAÇI FARKLI BİR SKORLA KAZANABİLİRDİK’

İyi bir mücadele ettikleri maçtan mağlup olarak ayrılmanın uyuntusunu yaşadıklarını dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Ünal ,” Maçın üçüncü dakikasında Samir İbrahimov isimli futbolcumuzun kendi kalesine attığı golden sonra rakibimizin karşısında geriye düştükten sonra her iki yarıda üst üstüne yalamış olduğumuz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik  Bu maçı farklı bir skorla kazanabilirdik. Maç boyunca Turhalspor kalemize sadece dört sefer gelebildi.  Bulduğu Gol pozisyonlarını iyi değerlendirmesini bildi. Alına bu mağlubiyetten sora sahada iyi mücadele futbolcularımı kutluyorum ”diye ifade etti. 

KALAN SON ÜÇ HAFTAYI İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ GEREKİYOR

Lider Güzelordusor maçının hazırlılarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını belirten Ünal ,”Rakiplerimizi karşısında iyi mücadele ediyoruz. İstenilen sonuca bir turlu ulaşamıyoruz. Üzerimizde bir basiretsizlik var. Maç Kazamamamıza engel oluyor. Bunu takım olarak atlamamız gerekiyor. Ligde kalan son üç haftayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu arada önemli bir maç haftasının içine girmiş bulunuyoruz. Grupsuzda şampiyonluğu garantilemiş olan Lider Güzelordusor maçına iyi hazırlanıp galip ayrılmayı hedefliyoruz. Tüm taraftarlarınızı bu önemli maça davet ediyoruz ”şeklinde konuştu. 

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor