Milletvekili Usta, dert dinliyor!

Milletvekili Usta, dert dinliyor!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Çarşamba İlçesi’nde ki esnafları ve odaları ziyaret ederek, kendisine anlatılan sıkıntı ve istekleri dinledi.

16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek referandum için gezilerine ara vermeden devam eden MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Çarşamba ilçesinde esnafları gezdi. Sabah saatlerinde Çarşamba ilçesinde ilk durağı partinin ilçe başkanlığı binası olan Erhan Usta, burada partililerle yaptığı kısa bir sohbetin ardından Ayvacık Belediyesi Özel Halk Otobüsçüleri Derneği’ne ziyarette bulundu. Şoför esnafının sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta, dernek üyelerinin isteklerini tek tek not aldı. Buradaki ziyaretini tamamlayan Usta, şoförlerle birlikte çekindiği hatıra fotoğrafının ardından bir sonraki durağı Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi oldu.img_9438.jpg10-004.jpegimg_9390-002.jpgimg_9451.jpg

Kooperatif Başkanı Selahattin Akkuş’a ziyarette bulunan Grup Başkanvekili ve Milletvekili Usta, esnafların KOSGEB desteklerinde yaşadıkları sicil sorunlarını dinledi. Başkan Selahattin Akkuş ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, esnafa kalıcı çözüm yollarının bulunmasının gerekliliğini hatırlatan Erhan Usta, “KOSGEB Kredi Desteği’ni almaya hak kazanan esnaflarımız, bu seferde banka engeli ile karşılaşıyor. Bankalar esnafın sicilinin düzgün olmaması nedeniyle kredi verme noktasında çekimser kalıyor. Bu durumda esnafımızı mağdur durumda bırakıyor. Buna yönelik yapabileceğimiz gerekli çalışmaları yapacağız. Bu sorunu meclise taşıyıp çözüm yolu arayacağız.” Dedi.

Milletvekili Erhan Usta ve beraberinde bulunan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün’e ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, teşekkürlerini sundu. Buradaki ziyaretini de tamamlayan MHP Milletvekili daha sonra Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Başkan Ahmet Yılmaz, ziyaretinden dolayı MHP Milletvekili’ne teşekkürlerini sundu. Başkan Yılmaz,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları ve ilçeye kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan ve 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliğini içerecek referandum oylaması hakkında bilgiler veren MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Türkiye'de artık parlamenter sistem çalışamaz hale geldi. Bu tıkanıklığın önünü açmak adına ülkemizde bir anayasa değişikliği yapılması gerekiyordu. Bizim MHP olarak bu işin içerisinde olmamızın birçok nedeni olmakla beraber asıl neden anayasamızda ki ilk 4 maddemizi güvence altına almak. Daha önce anayasa değişikliği gündeme geldiğinde diğer siyasi partiler bu maddelerin değişmesi konusunda da uzlaşıya varmışlardı. Şimdi ise yeni anayasada ilk 4 madde tartışmasız şekilde güvence altına alınmıştır. Bakıyoruz yalan propagandalar ile insanlara ülke bölünecek diye felaket tellallığı yapanlar var. Bu ülkede MHP ve Ülkücüler var olduğu sürece buna kimse ne cesaret edebilir nede yapabilir. Anayasa değişikliği eğer evet ile geçerse aynı zamanda ülkemizin iktisadi, siyasi ve dış politikalar gibi önemli alanlarda önü açılacak ve daha güçlü bir Türkiye olacaktır. Sistem tartışmalarının artık geride kaldığı bir Türkiye için güçlü bir evet diyeceğiz" diyerek evet denmesi gerektiğinin önemine değindi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yılmaz’a teşekkür eden Usta ardından Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala’ya ziyarette bulundu. Şoförler Odası Başkanı Bala, vekil Usta’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederken, şoför esnafının sorunlarını aktardı. Başkan Bala’yı dinleyen MHP’li Grup Başkanvekili, Başkan Bala ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbetini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.
HABER: Nuri ŞEKER

1.jpeg2.jpeg3-001.jpeg6-002.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir