HOCAOĞLU, “HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”

HOCAOĞLU, “HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”
Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden temsilcimiz Çarşambaspor grubun güçlü ekiplerinden Fatsa Belediyesporu deplasmanda üstün bir oyunla yenerek Hakkı Hocayla çıktığı ikinci maçında kazanmayı bildi

Fatsa Belediyespor deplasmanında Fatsa Belediyespor’u yenen Çarşambaspor’da hedef hafta sonu kendi sahası ve seyircisi önünde ağırlayacağı Bulancakspor maçını da alarak  taraftarını mutlu etmek istiyor.  

Çarşambaspor Teknik Sorumlusu Hakkı Hocaoğlu yaptığı açıklamada, “Ortaya konan futboldan memnunum futbolcularım kendilerine verdiğim görevleri harfiyen yerine getirerek hakettikleri bir galibiyet aldılar. Kendilerini kutluyorum. Fatsaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Bu noktada hafta içi futbolcularımızla iyi bir çalışma ortamı geçirdik. Bu çalışma neticesinde çıktığımız karşılaşmada oyuncularım maçı hiçbir dakikasında oyundan kopmayarak  göze hoş gelen bir futbol ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldılar. Biz sezonun son dört haftası olarak koyduğumuz hedefte emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzde zorlu bir Bulancak maçı var. Bu maçı da alarak sezonun son maçı olan Erzincanspor maçıyla sezonu kapatmış olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber