UBFED İl Başkanı Makas’tan açıklama

UBFED İl Başkanı Makas’tan açıklama
Uluslar arası Barış Federasyonu (UBFED) Samsun İl Başkanı Mesut Makas yazılı açıklamalarda bulundu.

Uluslar arası Barış Federasyonu (UBFED)  Samsun İl başkanı Mesut Makas, yaptığı yazılı açıklamada, “Biz Türk milletiyiz. Dünyanın her zaman parmakla gösterdiği, gıptayla baktığı milletiz. Bunun farkında olarak bizlerde toplumun içinde abilerimizin küçük kardeşi, kardeşlerimizin abisi, bacılarımızı biraderi olarak hep destekçiyiz.” İfadelerini kullandı.

Uluslar arası Barış Federasyonu (UBFED) Samsun İl Başkanı Mesut Makas yazılı açıklamalarda bulundu. Makas yaptığı açıklamada, “Bu millet Orta Asya dan bu yana farklı sebeplerle yıldırılmaya çalışılmıştır. Ancak Türk milleti kendi asilliğinden ve kudretinden dolayı hiçbir zaman bu tip kişilerin yapmak istediğine müsaade etmemiştir. Bizim milletimiz her zaman kendi geleneklerine uyar ve kötüyü atmasını iyiyi kendine iş edinmesini bilir. Bizler de bu işi yani milletimiz için olması gereken düzeni, milletimiz için doğru olanı unutmuş veya göz ardı etmiş kişileri bu konu da tekrar olması gereken çizgiye çekmektir. Bu uğurda kendimize asil olarak görev edindiğimiz konular öncelikle içimizde bizden binleri gibi var olup bizi içerden yıkmaya çalışan FETÖ diğer görevimiz ise gençlerimizi bu milletin öz evlatlarını uyuşturucu batağından çıkarmak onları toplum için faydalı bireyler haline getirecek adımlar atmaktır. Bizler atalarımızdan birliği, dirliği, dini, bayrağı, milleti her zaman en üstte tutmayı öğrendik. Biz Türk milletiyiz, dünyanın her zaman parmakla gösterdiği, gıptayla baktığı milletiz bunun farkında olarak bizlerde toplumun içinde abilerimizin küçük kardeşi, kardeşlerimizin abisi, bacılarımızı biraderi olarak hep destekçiyiz.”

Makas, “Bu desteği yaparken bir takım arkadaşların farklı şekilde algıladığı ve ifade ettiği gibi değildir. Bizim işimiz biz suçluyu tutuklamak cezalandırmak değildir, bizim işimiz bu suçludur diye onu ezmek değildir. Bizim işimiz belli hatalara düşmüş insanları düştüğü hatalardan caydırmak onları da bu millet için faydalı bir insan haline getirmektir. Onları tutuklamak, onlara adli cezalar vermek devlet görevlilerimizin işidir. Bizim kendimize iş edindiğimiz onların toplumsal yanlarıdır. Bizi farklı şekilde algılayan ve bu şekilde algılanmasına sebep olan kişiler bu konuyu doğru şekilde anlamasını rica ediyoruz.” dedi.

UBFED Samsun İl Başkanı Makas konuşmasının sonunda, “Unutmayın gökteki kuşumuzdan, yerdeki karıncamıza kadar, beşikteki kardeşimizden, elinde bastonuyla gezen amcamıza kadar her canlı bu milletin bir değeridir. Bu değere leke sürecek, bu değeri düşürecek her türlü durumu ayaklarınızın altında ezin ve bizim için faydalı olan her durumu baş üzerine çıkarın. ALLAH (cc) devletimize ve milletimize zeval vermesin, hakkımızda hayırlı neyse onunla bizleri karşı, karşı karşıya getirsin. Saygıyla selamlıyor iyi günler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber