ASARCIK ÜLKÜ OCAKLARI DUALARLA AÇILDI

ASARCIK ÜLKÜ OCAKLARI DUALARLA AÇILDI
Ülkü Ocakları Asarcık ilçe başkanlığı, yeni hizmet binasını dualarla açtı.

Ülkü Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı, yeni hizmet binasını dualarla açtı. Açılışa, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ülkü Ocakları Samsun yöneticileri, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Asarcık Merkez Yeni Cami'de, akşam namazı sonrası okunan mevlüt'ün ardından İlçe başkanlığında gerçekleşen açılış töreni yapıldı. Açılış programında konuşan Şerif Kılağuz, "İlçemizde, dünyanın en büyük gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları'nın bir şubesinin tekrar açılmış olmasının mutluluğu içerisindeyim. Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günlerde Yüce Türk milletimizin sigortası durumunda olan Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak hepimize görevler düşmektedir. İşte bu ocak da bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

2023 Lider Ülke Türkiye'sinin yöneticilerinin Ülkü Ocaklarında yetişeceğini vurgulayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş " Bu ilçe binasının açılında emeği olan herkesten Allah razı olsun. Ama asıl mücadale bundan sonra başlıyor. Türk Milletini yüceltme yolunda hepinize büyük görevler düşüyor. Yılmadan yorulmadan Türk Düşmanları ile mücadeleye edeceksiniz. Biz bugün burada, bir olduk, iri olduk, diri olduk. Kızıl elmanın en vefakar neferleri olduk. Bugün burada kuvvetli bir ses, kuvvetli bir nefer olmak için bir araya geldik. Attığımız her adımda sultan alparslanları, İstanbul’un fethi Sultan Mehmetleri, Türkiye cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rehber edindik. Bu yola can koyduk, baş koyduk. Türk milleti için mücadele etmeye tüm varlığımızla hedefe emin adımlarla yürüyeceğimize and içtik. Allah’ın izniyle gelecek bizimdir." dedi.

Son olarak söz alan Asarcık İlçe Başkanı Fatih Benzer," Değerli vakitlerinden zaman ayırarak buraya gelen tüm herkese teşekkür ederiz. Bu hizmet binasının açılışında emeği olan herkese teşekkür ederim." dedi

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir