Türkiye Cumhuriyeti 94 Yaşında

Türkiye Cumhuriyeti 94 Yaşında
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm yurt genelinde olduğu gibi Çarşamba ilçesinde de çeşitli kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi

Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilen kutlama programı ilk olarak Belediye Meydanı’nda başladı. Belediye Meydanı’nda ki çelenk sunma törenine Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mülki ve idari amirler, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra çelenklerin sunumuyla devam etti. Çelenk sunumunun ardından Belediye Meydanı’nda ki program son buldu. Kutlama programlarına daha sonra Kaymakamlık Makamı’nda ki, tebrikat ile devam edildi.

Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Kaymakamlık Binası’nda tebrikleri kabul etti. Tebriklerinin kabulünün ardından protokol üyeleri Adapark Suni Çim Saha’da gerçekleşen programa katıldı.

Adapark Suni Çim Sahada gerçekleştirilen kutlama programında Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, mülki ve idari amirlerin yanı sıra çok sayıda okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerde hazır bulundu. Suni Çim Sahada bulunan okul öğretmen ve öğrencilerinin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Kaymakam Güney daha sonra vatandaşında Cumhuriyet Bayramını kutladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Okunan İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümüne ilişkin mesajı okundu. Mesajın okunmasının ardından Kaymakam Mustafa Güney, burada günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmanın ardından şiir ve folklor gösterileri sunuldu. Vatandaşlardan büyük alkış alan gösterilerin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediye takdimi yapıldı.
Program son olarak okulların bando eşliğinde tören geçişi ile son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(1).jpg

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(2).jpg

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(3).jpg

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(5).jpg

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(6).jpg

 

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(9).jpg

 

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(10).jpg

 

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(11).jpg

 

turkiye-cumhuriyeti-94-yasinda-(12).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber