Terme'ye Modern Sahil

Termeye Modern Sahil
Samsun’un Terme ilçesinde Miliç Sahil Projesinin başladığını açıklayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Kısa zamanda büyük çalışmalar yaparak, Terme'nin bölgenin marka şehirleri arasında ilk sıralardaki yerini almasını sağlayacağız."dedi

Seçimden Sonra Ayvacık Ve Terme Harıl Harıl İşe Başladı

İhalesi Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan Terme Miliç Sahili Peyzaj projesine ilk kazma vuruldu. Bölgenin en modern ve en büyük sahil projesi olacak çalışmalar kapsamında mini spor alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, ahşap kamelyalar, sağlık ünitesi, dinlenme alanları, spor alanları ile bisiklet yolları gibi daha birçok detayın yer aldığı alanlar ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

"Marka kent Terme"

Proje alanını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, daha modern ve yaşanılabilir bir Terme için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Yapılan her çalışmanın vatandaşlar tarafından takdir edilmesinin hizmet aşklarını perçinlediğini dile getiren Kul, “Marka Kent Terme hedefinden şaşmadık. İlçemize önemli bir vizyon katacak sahil projesinin başlamasının mutluluğunu yaşıyoruz. Terme sahil bandı Terme için büyük önem taşımaktadır. Tüm halkımızın ve hemşerilerimizin sahilin Terme’mize yakışan bir çehreye bürünmesinin özlemini taşıdığını biliyorum. Seçim öncesi altını çizerek verdiğimiz sözlerin, seçim sonrası hiçbir şekilde üstünü çizmiyoruz. Altını çizerek verdiğimiz her sözün hayatta olduğumuz sürece arkasındayız. İlçemizin her noktasına canlılık katarak, ekonomik, sosyal ve ticari hareketlilik kazandıracağız” dedi.

İHA

termeye-modern-sahil-1.jpg

termeye-modern-sahil-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel