Temiz Futbolun Peşindeyiz

Temiz Futbolun Peşindeyiz
Haberexpres TV’de Yayınlanan ExpreSpor yayınına katılan, Samsunspor Kulüp Başkan vekili Veysel Bilen, Yılport Samsunspor ile ilgili açıklamalarda bulundu

Haberexpres TV’de Moderatör İbrahim Ertürk’ün sunumu ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’in sunumuyla yayınlanan ExpreSpor yayınına katılan, Samsunspor kulüp başkan vekili Veysel Bilen, “Biz Samsunspor olarak her zaman şeffaf, açık net dürüst ve ahlaklı bir biçimde sahada mücadele etmeyi şiar edinmiş, mazisi tertemiz başarılarla dolu bir kulübüz. Bir büyük bir camiayız. Sezon başından beri adeta hemen her maçımızda verilmeyen penaltıdan, görülmeyen pozisyonlardan, oynatılmayan dakikalardan, taraftarlarımızın gittiği stada maruz kaldığı kötü muamelelerden, en ufak bir olayda kulübümüze verilen keyfi cezalardan bıktık” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Başkan Vekili Bilen, “Diğer takımlarla mukayese ettiğimiz zaman uğradığımız bazı davranış ve tutumlar nedeniyle bugüne kadar sadece sahada mücadele etmenin yanında saha dışında da zaman zaman ilgili merciler nezdinde de gerek başkanımız gerekse ilgili yetkililerimiz tarafından yapılan mücadelelere rağmen hala değişen bir şey olmadığını görünce Pendikspor maçı bardağı taşıran son damla oldu. Sadece Yılport Samsunspor’un kavgası olarak nitelendirilmemelidir. Bizim kavgamız kaybedilen bir maçın ardından söylenen sözler olarak nitelendirilmemelidir. Biz sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağız. Ne zaman ki Türk futbolu temiz ve adil bir yönetimle hak edenin hak ettiği bir yönetimle yönetilir, o zaman bu ligin marka değeri yükselir” dedi.

Samsunspor Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, “Marka değerinin yükselmesi bütün kulüplerimiz adına gelir demek, denk bütçe demek bunu yapmadığınız zaman bu kulüplerin yürütülebilir olması mümkün değil. Bugün Yılport Samsunspor’un borçsuz bir iki kulüpten bir tanesi olmasının tek sebebi sayın başkanımız Yüksel Yıldım’ın cebinden verdiği milyon dolarlardır. El birliğiyle futbolun marka değerini yükseltmemiz lazım bununda yolu Fair Play kurallarına uygun temiz futbolun olmasıdır. Hiçbir camiayı ya da kurumu hedef almak gibi bir hedefimiz yok” ifadelerini kullandı.

İSMAİL TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber