Tarkan Demirhan 4 futbolcu istedi

Tarkan Demirhan 4 futbolcu istedi
BAL Liginde yeni futbolcu kadrosu ve Teknik heyetle birlikte mücadele ettiği lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak alınan mağlubiyetler ve lige kötü gidişatın akabinde istifa eden Eski Teknik Sorumlu Ahmet Özen'in yerine göreve gelen Tarkan Demirh

'Özen, başarıyı sağlayamayınca gitti'

2013-2014 BAL ligine şampiyonluk parolası ile ve Teknik Direktör Ahmet Özen ve futbolcu kadrosu ile iddialı giren Yeşil beyazlılar ilk yarının son 3 maçına sorunlu girdi. İlk yarı boyunca istenilen futbol ve skorlarla ligde başarı elde edilemeyince taraftarların tepkisini çeken Özen ve ekibi ilk yarının bitimine 3 maç kala Fatsa Belediye spor maçından alınan 4-1 lik yenilgi sonrasında istifa etmişlerdi. İstifayı kabul etmeyen Çarşambaspor yönetimi bir hafta sonra Özen'le çıktığı Sivas Zara spor karşısında kendi sahasında yine 1-0 lık mağlubiyet alınca Özen bu defa kesin olarak görevini bıraktığını açıkladı.

'Tarkan Demirhan görevi kabul etti'

Ahmet Özen ve ekibinin görevden ayrılması ile birlikte Çarşambaspor yönetimi yeni Teknik Kadro çalışmasına başladı ve Samsun spor alt yapı sorumluluğunu da yapan Tarkan Demirhan'la yaptığı görüşmeler sonrasında anlaştı. Demirhan ertelenen Özespiye spor karşılaşmasını Giresun' da izledi ve dönüşte görevi kabul ederek Takım yöneticileri ile görüşmeler yaptı. Tarkan Demirhan görevi kabul ederken takıma ikinci yarı başlamadan yeni transferlerin yapılmasını aksi takdirde takımın başarılı olamayacağını belirttiği iddia edildi. Çarşamba spor yönetiminin takıma yeni transfer yapacakları sözü akabinde Demirhan'ın Çarşamba spor'da ki görevini kabul ettiği öğrenildi.

'Demirhan, "Mahçup olmayacağız"'

Çarşamba spor 2. yarıya Tarkan Demirhan, 2014 yılının ilk gününde yeşil beyazlıların tesisine gelerek futbolcular ile tanıştı ve ilk idmanına çıktı. Takımla çalışmalara başlayan yeni Teknik Direktör Tarkan Demirhan, Ada park Çarşamba spor tesislerinde ki ilk çalışma sonrasında 2014 yılının Çarşamba spor ve takım, ilçe halkımıza hayırlı olmasını ve Yeşil beyazlı camianın başarı yılı olması dileklerini ilettiği açıklamalarında, "Yeni yılla birlikte Çarşambasporun başarısı için göreve talip olduk inşallah mahçup olmayız. Mahçup olmamak için çok sıkı çalışmayı arzuluyoruz ve inanıyorum ki sezon sonunda gülen taraf Çarşamba ve Çarşambaspor futbol takımımız olacaktır" diyerek şöyle devam etti.

'En az 4 oyuncu transfer edilecek'     

Demirhan, "Yeni başladığımız görevimizle birlikte Çarşamba spor takımımız için acil olarak en az 4 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu noktada bir kaleci, bir stoper, bir ön libero ve bir de sol kanat oyuncusu için futbolcu belirledik ve bu futbolcularla görüşmelerimizi yapıyoruz. Başkan ve yönetim kurulu bu 4 ihtiyaç olan bölge adına sunduğumuz isimlerle görüşüyor ve hatta gurbetçi futbolcu veya Yabancı bir futbolcu da alabiliriz. Hedefimiz ikinci yarı hazırlıkları ile birlikte transferleri bitirerek ikinci yarıya tam olmasa da hazır şekilde girmeyi hedefliyoruz. Buraya başarı için geldik. Az laf yapıp çok iş yaparak sezon sonunda hem şampiyonluk hem de bir üst ligi hedefliyoruz. Biz gereken çalışmayı yapalım gerisi taraftarlarımızın desteği ve takımımızın başarısına kalıyor. İnancım bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

'Başkan Çelebi, başarı için kolları sıvadık'

Çarşamba spor Kulüp Başkanı Şeref Çelebi ise yaptığı açıklamasında Ahmet Özen'le karşılıklı konuşarak istifasını kabul ettik ve hızlı şekilde yeni hocamız olan Tarkan Demirhan'la görüşerek bu sorunu hallettik. En kısa sürede yeni hocamızın istekleri doğrultusunda belirlenen mevkilere yeni transferleri yapmak için kolları sıvadık ve yoğun şekilde görüşmelerimiz sürüyor. 2 yarının başlaması ile yeniden büyük bir heyecan ve hedefe yürüyen takım oluşturmak için çalışıyoruz. 19 Ocak tarihinde ikinci yarı maçlarımız başlıyor ve inanıyorum ki hedefe ulaşacağız. Taraftarlarımızın ve halkımızın takımına her zaman olduğu gibi yine sahip çıkmasını ve desteklerini sürdürmelerini arzuluyor yeni yılın ülkemize, halkımıza, takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor