Süreçte sona yaklaşılıyor...

Süreçte sona yaklaşılıyor...
Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığı’nda Belediye Meclis Üyeliği aday adaylık başvuruları yoğun şekilde devam ediyor

Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığı’nda Belediye Meclis Üyeliği aday adaylık başvuruları yoğun şekilde devam ediyor. Başvuruları kabul eden AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse kendi aday adaylığına ilişkin sürecin devam ettiğini de kamuoyu ile paylaştı.

AK PARTİ ÇARŞAMBA İLÇE BAŞKANLIĞI GÜNE YOĞUN BAŞLADI

1 Kasım tarihi ile son bulacak olan Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuruları için partide yoğun mesai vardı. 15’e yakın aday adayı belediye meclisi için formlarını AK Parti Çarşamba İlçe başkanlığına teslim etti. Cuma gününe kadar devam edecek olan başvuruların kalan iki günde daha da artacağı aktarıldı.

1 KASIM’DA SON BULUYOR

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse başvurularla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bilindiği üzere AK Parti’de Belediye Meclis Üyeliği başvuruları 1 Kasım tarihi ile son bulacak. Son hafta olmasından dolayı taleplerin yoğun olacağının farkındaydık. Bu hafta itibarı ile bütün başvuruları bitireceğiz. Başvuru yapmak isteyenlerin form formlarını alıyoruz. Bugün 15’e yakın arkadaşımız başvuruda bulundu” dedi.

GENEL MERKEZDEN RET GELDİ ALGISI YANLIŞ
Basın mensupları tarafından kendi aday adaylığı konusunda da soru yöneltilen Köse, “ Arkadaşlar daha önce de ifade ettim. Benim için de süreç devam ediyor. Farklı bir algılama söz konusu. Genel merkezden ret geldi gibi. Böyle bir şey söz konusu değildir. Genel merkezle irtibatlı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bugün ilçe başkanlığı görevini bizlere layık gören genel merkezimiz, ileriki zamanda farklı bir görevde de bizleri görmek isteyebilir. Bizde hiçbir görevden kaçmayız. Bu konuda oluşan spekülasyonlara da böylelikle son verdiğimi düşünüyorum.” dedi.

Fotoğreflar İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber