STK'lardan Başkan Köktaş'a ziyaret

STKlardan Başkan Köktaşa ziyaret
Samsun'da faliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler

 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA
 
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı İrfan Öztürk, Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Karadeniz Eğitim Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş, Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler. 
Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren sivil toplum kuruluşu başkanları, üyelerinin yaşadıkları sorunları, talepleri de dile getirerek çözümü yolunda İl Başkanı Köktaş'tan destek istediler.
sagliksen-(1).jpg
Sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Köktaş'ta, "Parti çalışmalarından vakit buldukta sık sık STK'larla bir araya geliyoruz. Özellikle milletvekililerimizin STK ziyaretleri programlarına katılıp onları kendi yerlerinde ziyaret ediyor, varsa sıkıntıları çözüm yollarını birlikte arıyoruz. STK'larımızla birlik ve beraberlik içinde koordineli çalışmaya özen gösteriyoruz." dedi. 
AK Parti olarak Şehit aileleri ve gazilere maddi ve manevi destekte bulunduklarını dile getiren Başkan Fuat Köktaş, "Şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduk, onların hayatlarını kolaylaştıracak noktalarda öncelik tanıdık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız bünyesindeki Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı'nda onlarla ilgili her türlü veriyi bünyesinde barındıracak “Şehit ve Gazi Veritabanı” oluşturuldu. Bu veritabanı sayesinde, adı geçen vatandaşlarımızın her türlü bilgisine anında ulaşma ve gereken çözümleri üretmeye yönelik imkan sağlayacaktır.
Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hayatlarını onurluca idame etmeleri için nakdi tazminat dahil her türlü maddi ve manevi destek sağlıyoruz. Bu destekten Sivil toplum kuruluşlarımızada verilmektedir." diye konuştu.
Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan proje ile dünyada bir ilki gerçekleştirip, Türkiye'ye yüzer hastaneleri kazandıralacağını dile getiren Başkan Köktaş, "Diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da çığır açtık. 
Yüzer hastanelerin olası bir depremde, bölgeye en yakın sahilden hizmet verebilecek. 18 yaşından küçük bütün çocuklarımızı, anne veya babası sigortalı olsun olmasın, prim borcu olsun olmasın; sağlık hizmetlerinden koşulsuz yararlanma imkanına kavuşturuldu. Anne ve babasından sağlık hizmeti alamayacak durumda olan çocukların genel sağlık sigortası primlerini de devletin ödemesi sağlandı." dedi. 
 
burosen1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir