Stadyum eksikmiş

Stadyum eksikmiş
Samsun Valiliği ve Bakanlığın yaptığı inceleme neticesinde yeni stadyum içinde eksiklerin çok olması nedeni ile maçların bu stadyumda oynanamayacağı ve eksiklerin acil tamamlanması gerektiği akabinde maçların oynanabileceğinin bildirildiği öğrenildi.

 

HABER MERKEZİ

BAL Liginde mücadele eden Çarşambaspor takımının ikinci yarı maçlarını yeni yapılan Şehir Stadyumunda oynanabilmesi için başlatılan çalışmaya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bazı nedenlerden dolayı maçların oynanması için izin verilmediğini önce ki gün gazetemizden duyurmuştuk. Belediye ve Çarşambaspor yönetimi tarafından ısrarla ikinci yarı maçlarına hazırlanarak maçların oynanması isteğinin iletilmesi üzerine Samsun Valiliği ve Bakanlığın yaptığı inceleme neticesinde yeni stadyum içinde eksiklerin çok olması nedeni ile maçların bu stadyumda oynanamayacağı ve eksiklerin acil tamamlanması gerektiği akabinde maçların oynanabileceğinin bildirildiği öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak edindiğimiz bilgiye göre; Samsun Valiliği İl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çarşamba Kaymakamlığına gönderilen yazı da şöyle denildi. Gelen yazıya gör: Belediye Başkanlığınca yapımı tamamlanan ve İl Müdürlüğümüze arsa devri yapılan Çarşamba Stadyumu inşaatının ekteki teknik rapora göre doğal çim yüzeyinin futbol oynamaya mani olmadığı belirtilmiştir.

Ancak bina ve müştemilatlarının Genel Müdürlüğümüzce “geçici kabulü” henüz yapılmamış, elektrik ve mekanik tesisatlarının işletmeye açılabilmesi için montaj, demontaj test deneyleri henüz tamamlanmamış, ısıtma-soğutma sistemleri işlemeye alınmamış, yakıt ihtiyacı temin edilmemiş, doping odası malzemeleri hazırlanmamış, kale direklerinin montajı, saha çizgileri tamamlanmamıştır.

Anılan işlemlerin yapılabilmesi, tesisteki eksiklerin giderilmesi soyunma odası, duş ve wc’lerin müştemilatlarının tamamlanması ve geçici kabul işlemlerini takiben 1(bir) ay içerisinde eksikliklerin tamamlanarak tesisin bütünüyle hizmete açılabilmesi ve futbol oynamaya hazır hale getirilebileceği hususunu, bilgilerinize arz ederim”.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber