SOFTBOL’DA İLGİ ARTIYOR

SOFTBOL’DA İLGİ ARTIYOR
Çarşamba Ay Yıldızspor Softbol Kulübü ile Fatsa Büyük Ataspor Softbol Kulübü Çarşamba Adapark Tesislerinde dostluk çerçevesinde hazırlık maçı oynadı

Özellikle Çarşamba’da yükselişe geçen Softbol sporu çığ gibi büyümeye devam ediyor. Dostluk çerçevesinde geçen müsabaka izleyicilerde güzel anılar bıraktı. Maçtan sonra konuşan Çarşamba Ay Yıldızspor Softbol Kulübü Hocası Mesut Şahin şunları söyledi. “Softbol aslında daha önceden Türkiye’de olan bir spordu. Fakat şimdi kendini göstermeye başladı ve Çarşamba öncülüğünde Türkiye’de ciddi bir mesafe kat ederek büyümeye başladı. Tabiki bu sporun önemli maliyeti var bütün malzemeleri yurt dışından temin ediyoruz ve bu bizi oldukça zorluyor. Ama biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz  ve turnuvada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.” Şeklinde konuştu.
 

Fatsa Büyük Ataspor Softbol Kulübü Teknik Sorumlusu Songül Aydoğan şöyle konuştu.“Bugün Çarşamba’ya hazırlık maçı oynamak için geldik. Bu hazırlıklar çerçevesinde önümüzdeki Avrupa Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonasına ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil ederek Softbol’un daha da yaygınlaşmasını sağlamak.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor