ÇARŞAMBASPOR NİKSAR BELEDİYESPOR MESAİSİNDE

ÇARŞAMBASPOR NİKSAR BELEDİYESPOR MESAİSİNDE
Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ ta açık ara liderliğini sürdüren Çarşambaspor, bu hafta sonu karşılaşacağı Niksar Belediyespor hazırlıklarını ara vermeden devam ediyor.

Muhammed Özdemir’in sezonu kapatması takımda moralleri düşürürken, Teknik Ekip oyuncuları Niksar  maçına hazırlamaya devam ediyor. Teknik Direktör Kenan Yelek,  Atakum Belediyespor maçını ve gelecek maçları değerlendirdi. Kenan Yelek” Samsuna yakışan,  gayet centilmen geçen bir derbi maçıydı. Maça gelirsek zaman zaman iyi oynadığımız fakat belirli dakikalar da istediklerimizi sahaya yansıtamadığımız bir müsabakaydı.  Aslında bizim de aklımız İdlib’deki şehit Düşen ve orada bizim için savaşan askerlerimizdeydi. O yüzden bende dahil kafamızı maça vermekte zorlandık. Bundan dolayı zaman zaman maçta kopmalar yaşadık. Buradan Şehitlerimize Rahmet, yakınlarına sabır Milletimize de Başsağlığı Diliyorum.” Şeklinde konuştu

NİKSAR’I YENİP ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEYECEĞİZ

Hafta sonu oynayacakları Niksar Belediyespor maçı hakkında Şunları ifade eden Yelek,” İnşallah önümüzde ki maçı kazanıp ligin bitimine 5 maç kala şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz. Tabiki sezonu kapatan Muhammed Özdemir canımızı sıksa da takımın durumu gayet iyi ve Allah’ın izniyle şampiyonluğu bu şehre yaşatacağız. Takımın 10 numarası Kemal Sabri Bayraktar ve orta sahanın bel  kemiği Metehan Yatkın ise Atakum derbisi hakkında açıklamalarda bulundular.

Kemal  Sabri Bayraktar şöyle konuştu,”Güzel bir maç oldu Samsun’a yakışan bir derbi mücadelesiydi. Maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz önümüzde ki maçı da kazanıp şampiyonluğu garantileyip play-of hazırlıklarına başlamak istiyoruz.”dedi.

Metehan Yatkın ise şu şekilde konuştu, “Güzel bir oyunla 3 puan aldık. Takım halinde iyi mücadele ettik. Kalan maçları da kazanıp Play-off’a en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.” İfadelerini belirtti.

HABER: Fahri GÜNGÖR – Serdar YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor