Seven Ailesinden Muhteşem Sünnet Düğünü

Seven Ailesinden Muhteşem Sünnet Düğünü
Çarşamba'lı işadamlarından, Seven İnşaat ve Seven GSM Sahibi Mehmet ve Nezahat Seven’in oğulları Mehmet Arda ve Haktan Armağan Seven’in sünnet merasimi dillere destan oldu

Çarşamba Ada park Göl Restoranda gerçekleştirilen sünnet merasimi için Sungurlu Mahallesi

Sahil Siteleri önünde konvoy düzenlendi. Konvoyla şehir turu atan Seven İnşaat ve Seven GSM Sahibi Mehmet ve Nezahat Seven ailesinin sünnet olan çocukları Mehmet Arda- Haktan Armağan Seven ve davetliler ilçe de ki etkinlikle dikkat çekti.

 

Konvoyun Ada park Göl Restorana gelmesi sonrasında Seven ailesi ve İşadamı Mehmet Seven düğün girişinde misafirleri ile yakından ilgilendi. Mehmet-Nezahat Seven'in oğulları Mehmet Arda ve Haktan Armağan Seven gerçekleştirilen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı atarken, düğüne katılan Hababam Sınıfının Hayta İsmail sünnet töreninin adeta ilgi odağı oldu. Hayta İsmail ile fotoğraf çektiren Seven ailesi ve misafirler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Hayta İsmail'in söylediği şarkılarla doyasıya eğlendiler.

 

Sünnet törenin de duyularını dile getiren Seven İnşaat ve Seven GSM Sahibi Mehmet Seven, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, gerek telefon, mesaj ve çiçekleri ile bizlerin yanında olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah herkese böyle güzel  bir mutluluk yaşatsın. Tüm misafirlerimize ilgi ve alakaları ve bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettarız" dedi.

 

Sünnet merasimine, çok sayıda siyaset ve iş dünyasından kişiler Seven ailesini yalnız bırakmadı.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel