Şehit Fırat için gıyabi cenaze namazı kılındı

Şehit Fırat için gıyabi cenaze namazı kılındı
Ege Üniversitesi’nde öldürülen Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edilemesi sonrasında Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanlığınca ikindi namazına müteakiben gıyabi cenaze namazı kılındı

HABER MERKEZİ

Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın organizesiyle Abdullah Paşa Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazında Fırat Yılmaz Çakıroğlu için helallik alınarak hep birlikte dua edildi. Namaza Çarşambalı Ülkü Ocakları yönetimi ve ülkücü gençlerin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partililer ve cami cemaati katıldı.

Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Güreş kılınan gıyabi caneze namazı sonrasında yaptığı açıklamasında,  “Fırat Çakıroğlu kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk milletine, ülkücü camiaya başsağlığı diliyoruz. Vatan savunması için gerekirse canını vermekten çekinmeyen Ülkücü bir  davanın mensupları olarak şunun idraki içindeyiz ki; bu haberler karşıt görüşlülerin kavgası olarak yandaş medya tarafından bilinçli olarak servis edilmiştir. Bu olay karşıt görüşlü öğrenci grupların kavgası değil, üniversitede sorumluluk sahibi olması gereken kişilerin izni ve bilgisi dâhilinde kulüpler kurmuş pkk örgüt uzantılarının bir sonucudur. Fırat kardeşimizin şehit düşmesi bu oyunların, örgütün hain saldırısıdır. Bizler gerekirse vatan için canını vermekten çekinmeyen Ülkücü hareketin mensupları olarak ülkücü camiayı sağduyuya davet ediyoruz. Ancak sabrımızın da artık çok fazla zorlanamaması gerektiğini özellikle dile getiriyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadeleri dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber