Özden, sevgisi çığ gibi büyüyor!..

Özden, sevgisi çığ gibi büyüyor!..
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Bürokrasinin önemli isimlerinden Kamuran Özden, memleketi Samsun'dan yeniden aday adayı olması ile birlikte halkın en büyük güvencesi haline geldi.

Özden'in, Samsun ve ilçelerine yaptığı yatırımların yanı sıra güler yüzü ve halkla iç içe olması listede ilk sıralarda olduğu iddia ediliyor

7 Haziran'da yapılacak Milletvekili genel seçimi öncesi Samsun AK Partiden 102 resmi açıklama olmasına rağmen Ankara'dan da Bakan Akif Çağatay Kılıç ve bazı isimlerle birlikte bu sayının 107'i geçtiği iddia ediliyor. Geçmiş yıllardan tanıdık simaların yanı sıra ilk kez Milletvekilliği için aday olan isimlerin yanı sıra Bakanlık ve Genel Merkez ile AK Parti Genel Merkezinin sıcak baktığı isimler bir adım önde çalışmalarını sürdürüyor.

7 Haziran seçimleri öncesinde önce aday akabinde de TBMM'ye gitmeyi hedefleyen isimlerin arasında en dikkat çeken ve aday adayı listesinde en gözde isim olarak, vatandaşlar arasında adından sürekli söz ettiren isim Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden. Partili partisiz hemen herkesin tanıdığı ve sevdiği Özden'in AK Parti Samsun Milletvekili sıralamasında ilk sıralarda yer aldığı belirtiliyor. Özden'in 2009 yılında da Milletvekili aday listesinde yer almasına rağmen çok az bir oy ile Milletvekilliğini kaçırmasına üzülen sevenleri ve vatandaşlar bu defa Özden'in kesin liste yer alacağı ve listenin ilk sıralarında yer almasını beklediklerini dile getirmeleri dikkatlerden kaçmıyor. Milletvekili olarak Özden'i işaret eden vatandaşlar bu sevginin nedenlerini ise güleryüzü ve Samsun için Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığında ki çalışma azmi gösteriliyor.

 

Milletvekili aday adayı Özden, yola çıkar çıkmaz ilçe teşkilatlarının hepsini ziyaret ederek projeleri ve çalışmalarını anlatarak kendi düşüncelerini teşkilatlarla paylaştı. Teşkilatlardan büyük bir güven alan ve kesin listeye girmesi gerektiğine inanılan Özden için vatandaşlar ise daha heyecanlı gelecek haberi beklemeye başladılar. AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarında yaptığı açıklamalarında, "Fazla değil 12 yıl önce insanlar hastanelerde rehin kalıyordu. Ölülerimiz morglarda rehin kalıyordu. İnsanlar ilaç kuyruklarında mahvoluyordu. Bütün bu sıkıntıların önüne geçtik. 12 yıldır öyle bir hale geldik ki, artık başka ülkelere yardım edecek, yardıma gidecek potansiyelimiz var. Irak'tan, Tunus'a Tahiti'den Sudan'a kadar birçok ülkeye yardım götürüyoruz. Bu seviyeye geldik. Tek istediğimiz faydanız olmuyor bari bizlere gölge etmesinler yeter" diyerek Sağlık Bakanlığı görevinde yaptığı yatırım ve hizmetleri dile getirmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilmesi ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanında Gençlik Merkezi çalışmalarını, sporculara ve kulüplere yapılan yardımların yanı sıra genç neslin daha sağlıklı ve sporcu kimliği ile başarılı olması adına yatırımlara hız verdiklerini dile getirerek, "AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, sosyal sorumluluk anlayışıyla, insana verdiğimiz değerle ve tüm iyi niyetimizle Türkiye ve Samsun’a dolayısı ile Çarşamba ve diğer tüm ilçelerimize Allah nasip ederse daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Doğup büyüdüğüm ve bunca yıl devletin değişik kademelerinde hizmet ettiğim Ülkeme ve Samsun’a bundan sonra da siyasi kimlik ve fark gözetmeksizin hizmet etmeye devam etmeyi hedeflediğimiz için halkımızın da teveccühü ve desteği ile yola çıkmaya karar verdim" sözleri Samsun'luları  daha da heyecanlandırmaya yetti de arttı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında göreve başlar başlamaz özellikle Eğitim gören Öğrencilerin ikamet sorunları noktasında bizzat Kredi ve Yurtlar Kurumuna öğrencilerin yerleştirilmesine büyük katkısı oldu ve aynı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Aday adaylığı için çıktığımız yolumuzda İlçe teşkilatlarımızı gezerek projelerimizi ve edindiğimiz tecrübelerimizi, geçmişte olsun günümüzde olsun Çarşamba'ya, Terme'ye, Salıpazarı, Ayvacık, Tekkeköy, Bafra, Vezirköprü Havza, Ladik velhasıl tüm ilçelerimizde gördüğümüz eksikleri ve yatırımlarla hizmetleri yapabilmek için çaba göstereceğiz ifadeleri ile Milletvekili olması halinde yapacaklarını dile getiren Aday adayı Kamuran Özden, "Bu yolda nasipse aday olup seçilerek meclise gidersek özellikle Samsun'un acil ihtiyaçlarını çok iyi bilen, yatırım ve hizmetlerde aksayan, geç gelen tüm hizmetlerin hızlanması, halkımızın sesi ve sorunlarının çözümü noktasında ilk ulaşacakları isim olarak hizmet için bu yola çıktım. Rabbim nasip ederse halkımıza en güzel ve en kutsal hizmetle hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeter ki önce İlçe teşkilatlarımızla partimiz ardından da aday olarak halkımızın bizlere göstereceği ve vereceği desteği ile başaramayacağımız hiç bir sorun ve hizmet olmayacaktır. Geçmişte bu hizmetleri devlet personeli olarak yaptık bu defa halkımızın seçtiği temsilcisi olarak yapmayı hedefliyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" sözleri ile vatandaşların sevgisinin artması ve destekleri ile yoluna emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset