SAMSUN'DA ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

SAMSUNDA ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU
Samsun Valiliği’nce, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Yelken Kulüp’te resepsiyon düzenlendi.

Samsun Valiliği'nce, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Yelken Kulüp'te resepsiyon düzenlendi.

 

Resepsiyona Vali Hüseyin Aksoy ile eşi Hülya Aksoy ev sahipliği yaptı. Vali Aksoy ve eşi davetlileri kapıda karşıladı. Resepsiyona Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve askeri erkan katıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı pastası, Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kesilerek, davetlilere ikram edildi.

 

 

Resepsiyonda kesilen bayraklı pasta tartışmalarıda beraberinde getirdi. Türk bayraklı pastanın kesilmesinin etik olmadığı iddiaları ortaya atıldı. Bayraklı pastanın kesilmesi ile ilgili daha önce aşağıdaki haberler de gündeme gelmişti.

 

BAŞBAKAN (CUMHURBAŞKANI) BAYRAKLI PASTAYI KESMEDİ

Doğum gününde çeşitli temaslar için Viyana'ya giden Başbakan Erdoğan'a, uçakta doğum günü sürprizi yapıldı. Hem gazeteciler hem de başbakanlık çalışanları Başbakan'a, özel iki pasta hazırlatmıştı.

 

İki pasta geliyor, biri gazetecilerden diğeri ise başbakanlık çalışanlarından... Biri sade, diğerinin üzerinde Türk ve Fenerbahçe bayrağı var.

 

Mumlar söndürülüyor. Sıra kesmeye gelince Başbakan bayraklı olanları değil, sade pastayı kesiyor. "İkisine de kıyamam" diyor.

 

 

-----

 

DÖNEMİN BAKANI BAYRAKLI PASTAYA DOKUNMADI

Geçtiğimiz yıllarda dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Polis Resepsiyonuna katılmıştı. 

 

Yapılan konuşmanın ardından Bakan Çelik, Türk Bayrağı ve Polis ambleminin bulunduğu pastanın kenarından keserek, Bayrak ve amblem bulunan yere dokunmadı. 

 

-----

 

BAŞSAVCI PASTAYI KESTİRMEDİ

Erzurum'da Alman Büyükelçi Born tarafından işadamı Yılmaz Kuşkay'a fahri konsolosluk beratının verildiği törene Türk ve Alman bayraklı pasta damgasını vurdu. 

 

"BAYRAĞIN KESİLMESİ ETİK OLMAZ" MESAJI 

Pastanın Türk bayraklı kısmını kesmeye hazırlanan işadamı Yılmaz Kuşkay'a, töreni izleyen Erzurum Başsavcısı Kadir Yılmaz "Bayrağın kesilmesi etik olmaz" mesajı gönderdi. 

 

BAYRAKLI BÖLÜME DOKUNMADAN SERVİS 

Kuşkay bunun üzerine bayraklı kısma dokunmadan yandan bir parça kesip pastayı servis için içeri yolladı. Görevliler de alttaki bölümden parçaları konuklara ikram etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel