Samsun’a Halit Doğan, Çarşamba’ya Nihat Soğuk

Samsun’a Halit Doğan, Çarşamba’ya Nihat Soğuk
2024 Yerel Seçimi öncesinde kritik anlar yaşanıyor. AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın aday gösterildiği öğrenildi.

Yerel Seçimde heyecan her geçen gün artarken, partiler Samsun’da ki yarışacağı isimleri açıklıyor. Samsun’un merakla beklediği AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediyesi adayının kim olacağı yanıt arıyor. Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek programda açıklanması beklenen Samsun Büyükşehir Belediyesi adayının mevcut Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın olduğu öğrenildi. Doğan’ın, Pazar günü gerçekleştirilecek program için Ankara’ya davet edildiği, adaylığının burada gerçekleştirilecek programda açıklanacağı gelen bilgiler arasında.

samsuna-halit-dogan-carsambaya-nihat-soguk-2.jpg

Çarşamba’ya Nihat Soğuk
Büyükşehir Belediyesinde olduğu gibi Çarşamba ilçesinde de AK Parti’nin kimi aday göstereceği merak ediliyor. Çarşamba için geçmiş dönemde Çınarlık Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve mevcutta Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk’un aday olarak belirlendiği öğrenildi.

samsuna-halit-dogan-carsambaya-nihat-soguk-1.jpg

Pazar gününe kısa bir süre kala iki isim adaylık için ön planda olurken, Doğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması halinde Genel Sekreterlik görevinde de Coşkun Öncel isminin düşünüldüğü iddialar arasında yer aldı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir