'Şampiyonlar METRO Turizm’e Emanet'

Şampiyonlar METRO Turizm’e Emanet
Badminton Federasyonu programında, 30 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen 500 sporcunun katıldığı '15 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasına Samsundan 3 kız 6 erkek sporcu katıldı. Metro Turizm ulaşım sponsoru oldu

Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alana 30 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen '15 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasında Samsun'dan 2 sporcu Türkiye ikinciliğini alarak, Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Badminton branşında çağ atladıklarını belirten Sarıalioğlu, "Şampiyonada sporcularımızın madalya ile dönmeleri bizi çok memnun etti. Tatil döneminde dahi sporcularımızı yoğun bir şekilde müsabakalara hazırladık. Bizlerin sürekli yanında olan tesis ve malzeme konusunda desteklerini esirgemeyen Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın, Güven Özyurt ‘a ve Ulaşım sponsorumuz olan Metro Turizm’e minnet borçluyuz ”diye konuştu.

 

Samsun Badminton takımımız 16-19 ekim 2014 tarihleri arasında Ankara Sincan da yapılan 9-11 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası nda 9 altın 3 bronz  madalya kazanmıştır.Desteklerinden dolayı Badminton il temsilcimiz Murat Sarıalioğlu ve antrenörler;Kerem Kaylı-Ömer Aydoğmuş Samsunlu sporcuları Balkan ve Avrupa Şampiyonasına hazırladıklarını ve olumlu sonuç aldıkları için mutlu olduklarını sözlerine eklediler.

 

Ve ayrıca;

 

30 Ekim-2 Kasım 2014 tarihleri arasında ankara Sincan'da yapılan 15 yaş altı Türkiye badminton şampiyonasında Samsun'u sporcularımız mazhar büyükgöze ve Serkan uğurlu çift erkeklerde Türkiye 2. Si olup ve 5-7 Aralık 2014 te İstanbul da yapılacak olan 15 yaş altı Balkan şampiyonasında 2 milli sporcu olarak ülkemizi temsil edeceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel