SALIPAZARI SPOR OKULLARI TAMAMLANDI

SALIPAZARI SPOR OKULLARI TAMAMLANDI
Salıpazarı Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile açılan Yaz Spor Okulları gençlerin ve çocukların yoğun talep ve ilgileriyle tamamlandı

SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYETLER 
Yaz Spor Okulları kapsamında Salıpazarı Suni Çim Saha ve Kapalı Spor Salonu’nda devam eden atletizm, boks, futbol, basketbol, tenis spor okullarına genç sporcular büyük ilgi gösterdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam devam eden spor kursları yanında gençlere yönelik olarak kitap kahve projesi ile de piknik, geziler, sinema günleri ve gençlik sohbetleri şeklinde faaliyetlerin de yapıldığı belirtilerek gençlerin her yönden gelişimi için çalışmaların devam edeceğini söyleyerek tüm gençleri faaliyetlere katılmaya davet etti.  
Yeni dönem ile birlikte gençlere birçok spor kursu yanında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile İngilizce, hızlı okuma kursları da vermek için hazırlıkların tamamlandığını belirtti. 

3f389d7b-36e6-44a2-b286-b94023a8ba4e.jpg
KURS ve FAALİYETLER ARTACAK 
Yaz Spor okulları sonrası da spor kurslarının herkese ücretsiz olarak devam edeceği belirtilirken devam eden atletizm, boks, tenis, futbol ve basketbol kurslarının yanında yeni dönem ile birlikte satranç, badminton, güreş, masa tenisi, voleybol, okçuluk branşlarında kursların açılması için çalışmalar yapılıyor. Bu kurslara ek yine tüm gençlere yönelik ücretsiz olarak PMYO, POMEM, BESYO vb parkur eğitimleri ile olarak birkaç sürpriz spor branşında da hizmet verilebileceği belirtildi.  

182a7bb4-cfce-4324-94d7-ae8c93e11f06.jpg

Kapalı Spor Salonu’nda Yerel Eylem Grubu Derneği ile birlikte oluşturulması planlanan fitness salonunun yakında açılması ile birlikte fitness kurslarının da başlayacağı müjdesi verildi. Ayrıca Kitap Kahve Projesi çerçevesinde de sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edileceği açıklandı. 

64020858-a44a-4a15-b47a-4bb482276340.jpg
SPOR VE KÜLTÜREL MEKÂN ALTERNATİFLERİ ARTIYOR 
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül gençler için müzik, sanat, teknoloji ve kültürel kursların verileceği Salıpazarı Gençlik Merkezi inşaatının Spor Kompleksi yanına yakında başlayacağını belirtti. Başkan Akgül, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan tenis kortunun açılışının da ekim ayı içerisinde yapılmasının planlandığını ifade etti. Gençler için spor ve sosyal alternatif oluşturmada her zaman destek olduklarını söyleyerek Genç Dostu Şehirler vizyonuyla Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Salıpazarı Kapalı Spor Salonu bahçesine yapımına devam edilen Gençlik Kültür Parkı’nın da belediye ekipleri tarafından peyzaj çalışmalarının yakında tamamlanmasıyla birlikte açılacağı müjdesini verdi. 

f3cdfd2e-a428-4a2d-b122-17fe42ed7a58.jpg

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber