Şaban Kılıç, “Adaylarımız Şaibesiz ve dürüst olacak”

Şaban Kılıç, “Adaylarımız Şaibesiz ve dürüst olacak”
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban Kılıç beraberinde aynı zamanda Salıpazarı nın öz evladı İl Başkan Yardımcısı Refaettin Karaca ve Ergun Baştürk ile beraber Salıpazarı’na faydalı bir ziyaret gerçekleştirdi

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kılıç ve beraberindekiler önce ilçe teşkilatını ardından da ilçe esnafını ziyaret etti. Salıpazarı MHP ilçe binasında gerçekleşen istişare toplantısında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Bazı partililer ilçede yapılacak olan kongrenin iki kez iptal edildiği, yönetimin atama yolu ile yapılacağını ancak kimin ilçe başkanlığına atanacağı noktasında sıkıntıların olduğunu söylem ve tepkilari ile il başkanı Kılıç ve beraberinde ki heyete serzenişleri oldu.

Tepki ve serzenişler üzerine MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Salıpazarı’nda her şeyin farkın­dayız. Kongrenin kimler tarafından bu güne kadar iptal ettirildiği ve yaşanan sıkıntıların hep farkındayım. Birlik ve beraberlik içinde hareket edildiği takdirde çözülemeyecek hiçbir meselemiz yoktur diyen MHP il Başkanı Şaban Kılıç, "Salıpazarı ilçemizin kendine has yerel baz da çözümlenebilecek sorunları elbette vardır. Bunların dile getirileceği yer ve zaman burası olmamalıdır.” dedi.

Adaylarımızı erken açıklayacağız.

27 Ekim 2012 tarihinde yapılması plan­lanan Yerel Seçimlere de değinen MHP İl Başkanı Kılıç, Samsun’da en başarılı bele­diye olarak İlkadım Belediyesini gösterdi. “Vatandaş 60 kuruşa ekmek yerken, İlkadım Belediyesi 35 kuruşa ekmek satıyor. Burada bir olan oyumuzu dört yaptık. Yani yüzde dört yüz arttırdık. Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları­mız için anket çalışmalarımız devam ede­cek. 2012 yılı içerisinde yani yerel seçimlerinde adaylarımızı 3-4 ay sonra açıklayacağız. Adaylarımız şaibesiz ve dürüst olacaktır” dedi.

İl Başkanı Kılıç parti binasındaki toplantıdan sonra İlçe esnafları ile görüşerek sorunlarını dinleyip bilgi alış verişinde bulundu. Kılıç burada "MHP iktidarında terör belası başta olmak üzere bütün meseleleri halledip Milletimizin huzur içinde yaşayacağı bir ortamı tesis edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir