Protokol veda yemeğinde buluştu

Protokol veda yemeğinde buluştu
Çarşamba’ da yıllarca çeşitli Kurumlarda görev yaptıktan sonra tayin olarak ve emekliye ayılarak kurumlarla ilişiği kesilenlere İlçe Protokolü veda yemeği düzenledi. Ve da yemeğinde yeni görev yerlerine giden personellere plaket verilirken emekliye ayrıla

 

Özakkaya Cafe Restoran’da Çarşamba Devlet Hastanesi eski Başhekimi Opr. Dr. Dursun Mehmet Mehel, Doktor Mustafa Şen ve diğer hastane personellerinin yanı sıra Fatsa Tapu Müdürü olarak tayin olan Erdoğan Atik ve Çarşamba Ziraat Bankası yönetmeni Yılmaz Çetin için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, özellikle yaklaşık 6 yıldan beridir Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Dursun Mehmet Mehel ve ekibi ile yine 7 yıla yakın İlçe Tapu Müdürlüğü görevini sürdüren Erdoğan Atik ve ben ortaokulda iken Çarşamba Ziraat Bankası’nda göreve başlayan Yılmaz Çetin’in verdikleri hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Başkan Dündar, “Bizler de Çarşamba Belediyesi olarak sizler gibi halka hizmet noktasında son 10 yıldır yoğun uğraşlar veriyoruz. İlçemize hizmet etmek bizim görevimiz. Bu noktada, sizler de ilçemize büyük hizmetler vererek kiminiz yeni görev yerlerinde bu hizmetleri sürdürecek, bazıları ise emekli olarak bir başka noktada ilçeye hizmetlerini sürdürecektir. Samsun’a tayin olarak yeni yerlerinde görevlerine başlayacak başta Başhekimimiz Mehel ve ekibi ile Fatsa’da göreve başlayan Erdoğan Atik ile emekliye ayrılan Yılmaz Çetin’e bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum, verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Dündar’ın konuşmasından sonra açıklamalarda bulunan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, “Bizler kamu hizmeti vermekteyiz, kamuda hizmet veriyorsanız böylesi durumlarda sık sık karşı karşıya kalırsınız. 30 yıldır kaymakamlık görevindeyim, çok çeşitli yerlerde görev yaptım. Bu görev yaptığım yerler de güzel yerlerde vardı ancak Çarşamba da çok güzel bir ilçe. Bir buçuk yıldır Çarşamba’da görev yapıyorum. Burası gerçekten mükemmel bir yer. 2023 yılı hedefinde, Çarşamba daha da güzel ve tabii kaynakları ile sanayisi ve ekonomisi ile dikkat çeken bir ilçe konumuna gelecektir” şeklinde konuşan Yıldız, şu sözlerle konuşmasını sürdürdü.

Yıldız, “ 2023 yılı hedefinde Çarşamba, Samsun’un en zengin ilçesi olacaktır. Olmak zorundadır. Gelecek 30 yıl içerisinde Çarşamba her yönü ile zengin hatta Samsun’un değil inanıyorum ki Karadeniz’in ve Türkiye’nin en zengin ve en görkemli ilçelerinden ilk sıralarda yer alacaktır. Bu noktada, ilçede Başhekim Mehel ve ekibi ile bir buçuk yıl çok ahenkli ve güzel hizmetlere imza attığımıza inanıyorum. Başhekim Mehel, gerek eski hastane, gerekse yeni hastane inşaatında büyük çabalar sarf etmiştir. Bu emeklerin sonunda da toplam kalite yönetimi sıralamasında %98’lik bir puanla Türkiye sıralanmasında Çarşamba Devlet Hastanesi’nin ilk sıralarda yer almasını başarmıştır. Ayrıca, TAKBİS sistemi ile Tapu Müdürlüğü’nün de yaptığı çalışmalarla başarılara imza atan Erdoğan Atik, kendisinden sonra da işlerin tıkır tıkır yürümesini sağlamıştır. Ziraat Bankası ise, ilçemizde ilk uğrak yeri olup, hemen hemen banka ile işi olan tüm vatandaşlarımızın ilk girdiği bankadır. Yılmaz Çetin Bey de burada yıllarca güzel hizmetler vermiş, kendisini sevdirmiş bir isimdir. Bu vesile ile, yeni görev yerlerine atananlara hayırlı uğurlu olsun diyor, emekliye ayrılan Yılmaz Çetin ile birlikte hepsine başarılı ve sağlıklı bir gelecek diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra, Çarşamba Devlet Hastanesi eski Başhekimi Opr. Dr. Dursun Mehmet Mehel, Doktor Mustafa Şen ve diğer hastane personellerinin yanı sıra Fatsa Tapu Müdürü olarak tayin olan Erdoğan Atik ve Çarşamba Ziraat Bankası yönetmeni Yılmaz Çetin’e plaket ve çeşitli hediyeler verilerek yemek sona erdi. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’ de Başhekim Mehel’ e plaket vererek teşekkür etti. 

Özakkaya Cafe Restaurant’ ta verilen veda yemeğine Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Kemal Subaşı, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, Ağcagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk, Garnizon Komutanı personel binbaşı Yusuf Böke, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, Ticaret Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Uysal, Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Dikbıyık İçme Suları Birlik Başkanı Mustafa Batdal, Durusu İçme Suyu Grup Başkanı Enver Arslan, Çarşamba AK Parti İl Genel Meclis üyeleri İbrahim Tarım ve Mehmet Yıldırım, Terme AK Parti İl Genel Meclis üyesi Fikret Oy, Vakıf Bank Çarşamba Şube Müdürü Seçkin Gündoğdu, Alver Eczanesi sahibi Eczacı Aytül Alver, İlkumut özel eğitim ve rehabilitasyon Merkezi sahibi ve kurucusu Ahmet Yılmaz, İş adamı Salih Alver, MHP Belediye Meclis üyesi ve Öz-kar Sürücü Kurucusu sahibi Muhammet Ali Torun, Eski Tedaş Müdürü İhsan Uyanık, SYDV Müdürü Tevfik Akın, Özakkaya Fırın ve Unlu Mamulleri sahibi Esat Akkaya, Çarşamba ve Köyleri Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Aydınoğlu, İş Adamları Ali Arat , Galip Aslan, Serkan Korkmaz, Cemal Köktaş, Cemil Mete, Sinan Aydın, Avukatlar Harun Uyanıkoğlu ve  Şenol Şen, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı Müdürü Erol Şeker, Gazetemiz Spor Müdürü Nevzat Akkaya ve sevenleri ile Kamu Kurum Kuruluş yöneticileri katıldılar.

protokol-veda-yemeginde-bulustu-(2).jpg

protokol-veda-yemeginde-bulustu-(3).jpg

protokol-veda-yemeginde-bulustu-(4).jpg

Daha fazla resim için tıklayınız

Haber- Foto: Serkan Karahan- Nevzat Akkaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber