"Paralel" Temizliği mi?

Paralel Temizliği mi?
Gençlik Merkezinde "Özkan gitti, Aydın atandı" gündemde ki bomba iddia ya göre alınma nedeni;

Geçtiğimiz yıl Gençlik Spor Bakanlığı ile Belediye tarafından Ada parkta yapılarak Hizmete açılan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne vekaleten atanan Bülent Özkan'ın görevden alındığı öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın atanması ile başlayan Paralel yapı temizliğinin Çarşamba Gençlik Merkezine sıçradığı iddia ediliyor. Hükümetin Paralel yapı çalışmaları ve Başbakan Erdoğan'ın inlerine kadar gireceğiz söylemleri sonrasında en dikkat çekici değişim son zamanlarda Gençlik ve Spor Bakanlığında yaşanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet ve Adalet Bakanlığında ki değişim ve atamalardan sonra gözler Gençlik ve Spor Bakanlığına çevrildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı son zamanlarda paralel yapı iddiaları ile isimleri gündeme gelen bazı Müdürler görevlerinden alarak yerine başka isimlerin atanmasına başlamıştı. Çarşamba Gençlik Merkezi Müdür vekili Bülent Özkan'ın da hakkında paralel yapıya yakın isim olarak bildirildiği ve bu nedenle görevden alınmasının istendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu nedenle görevden alınması gündeme gelen Eski Gençlik Merkezi müdür vekili Bülent Özkan'ın geçtiğimiz hafta sonu Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un imzası ile görevden alındığı ve yerine Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın'ın vekaleten atandığı öğrenildi.

Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürlüğüne vekaleten atanan İlkay Aydın'ın Hafta sonu itibari ile Valilik onayıyla yeni görevine başladığı ve eski Müdür Özkan'ın ise büyük ihtimalle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Eğitim Uzmanı olarak görev yapacağı öğrenildi. Eski Müdür Özkan'ın Paralel yapı ile mi yoksa başka bir konudan mı görevden alındığı kesin olarak öğrenilemezken, Bakanlığa yakın kaynaklar Çarşamba'da ki değişim ve görevden alınmaların Gençlik ve Spor Bakanlığında hızla süreceği iddia ediliyor.

Gençlik ve Sor Bakanı Çağatay Kılıç'ın Başbakan'a yakın isim olduğu ve en güvenilir Bakanlardan birisi olması Bakanlık içinde geçtiğimiz günlerde Müsteşar ve diğer birim Müdürleri ile çeşitli atama ve görev değişikliklerinin yapılması akıllarda "Paralel yapı temizliği hızlanıyor mu" sorusunu gündeme getirirken, Cuma günün yayımlanan resmi gazeteye göre bazı Yurt Müdürleri ve Genel Müdür Yardımcılarının da görevlerinden alındığı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel