PANDEMİDE MÜŞTERİYE İSKENCE

PANDEMİDE MÜŞTERİYE İSKENCE
Çarşamba ilçesinde bir bankanın önünde oluşan kuyruk herkesi isyan ettirdi.

Çarşamba ilçesinde özel bir banka önünde ATM ve bankacılık işlemleri için oluşan kuyruk vatandaşı isyan ettirdi. Banka içerisinde iki personel ile hizmet verdiği için bankaya ödeme ve kredi için gelen müşteriler yağmur yağışı ve soğuk hava koşullarında maske mesafe ve temizlik düşünmeden sıra işkencesinde saatlerce bekliyorlar.

Bankanın hizmet noktasında şube işlemlerinde kolaylık sağlanabilmesi için asılan afişlerin vatandaşın işini kolaylaştırmadığı görülürken, yaşanan kuyruk ve yetkililerin umursamaz tavırlarıise müşterileri çileden çıkartıyor.

Müşteriler yapmaları gereken ödemeleri yapmadığı takdirde kendilerinde bir mağduriyetin oluşacağını ve ardından faiz ve icra dertleriyle boğuşmak zorunda kaldıklarını da belirtiyorlar. Sıra bekleyen vatandaşlar ayrıca 150 bine yakın nüfuslu Çarşamba ilçesinde sadece bir banka personelinin bulunmasına da tepki göstererek Çin’de başlayan korona virüs salgını çilesinin yetmediği gibi birde bankanın yetersiz hizmeti sonrası sıkıntılarının katlandıklarını söylediler.
111-005.jpg111-005.jpg
HABER: Nurhan Güzel - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber