ÖZTÜRKTEN BAŞKAN YILMAZA ZİYARET

ÖZTÜRKTEN BAŞKAN YILMAZA ZİYARET
Ak Parti eski Samsun Milletvekili ve Metro Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Öztürk Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Ak Parti eski Samsun Milletvekili ve Metro Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Öztürk Çarşamba Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmazı ziyaret ederek Yılmaz’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Öztürk; Yenilenen oda ve Meclis yönetimlerinin Çarşamba için güzel sonuçlar doğuracağına inandığını belirten Öztürk; Çarşamba’nın bundan sonra daha da gelişeceğini ve projeler üreteceğine inanıyorum. Oda ve meclisin yeni yönetimlerine başarılar diliyorum. Çarşambamız için hayırlı uğurlu olsun.

 

ÇTSO yönetim kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz; Ziyaretinden dolayı Ak Parti eski Samsun Milletvekili Fatih Öztürk’e teşekkür etti. Yılmaz; Çarşamba iş dünyasını değişen ve gelişen ekonomilere karşı daha güçlü hale getirmek olduğunu söyleyen ve bunu gerçekleştirirken 23 meclis üyesiyle birlikte hareket edeceklerini vurgulayan Yılmaz, "Yeni oluşturduğumuz yönetim ve meclis, belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirebilecek kabiliyettedir. Seçim süreci bitti. Artık 23 meclis üyemizle birlik ve beraberlik örneği sergileyeceğiz. Değişim ve dönüşüm sürecinde, ÇTSO´nun marka değerini daha da yüksek noktalara taşıyacağız" şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber