Özen gitti, Tarkan Demirhan mı geliyor?

Özen gitti, Tarkan Demirhan mı geliyor?
Çarşamba spor takımında Zara Belediye spor maçı yenilgisi sonrasında 1-0'lık yenilgi ile ayrılması akabinde Ahmet Özen yeniden takımla yollarını ayırdı. Yeni Teknik Direktör adayı Tarkan Demirhan yolda

İki hafta önce yine Yeni Şehir Stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde Fatsa Belediye spor karşılaşmasını 4-1 lik yenilgi ile sahadan ayrılan Çarşamba spor takımında teknik Direktörü Ahmet Özen ve yardımcı hocalar istifalarını vererek ilçeden ayrılmışlardı. Çarşamba spor Başkanı Şeref Çelebi ve yönetim istifayı ilk anda kabul etmeyerek yönetime sunmuş ve bir kaç gün sonra Ahmet Özen ve ekibi göreve geri dönerek çalışmaya başlamıştı.

Teknik Direktör Ahmet Özen ve ekibinin yeniden çalışmalara başlamasının akabinde yardımcı hocalardan Birol Akkaya'nın U19 Takımında görev alması nedeni ile yeniden teknik kadrodan ayrılmış ve Özespiye spor karşılaşmasına hazırlıklar sürdürülmüştü. Kar yağışı nedeni ile ertelenen arayı fırsat bilen Özen çalışmalarını sürdürerek Zara spor karşılaşmasına çıkmıştı.

Hafta sonunda yine kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı Zara spor karşılaşmasında hiç bir varlık gösteremeyen takım oyuncularının maçtan 1-0 yenilgi ile sahadan ayrılması ile birlikte Teknik Direktör Ahmet Özen, "Takıma bu saatten sonra yararlı olamayacağım görülüyor. Bu nedenle istifamın kabul edilmesini istiyorum" şeklinde istifasını yönetime sunduğu ve maç akşamı Yönetim ve Başkan Şeref Çelebi'nin istifayı kabul ettiği öğrenildi.

Özen'in istifası ile birlikte takıma yeni bir Teknik Direktör arayışına giren Çarşamba spor başkanı ve yönetimi Samsun'lu hocalardan Tarkan Demirhan'la görüşmelere başladı. Demirhan'ın görevi alabileceği ancak hem ilk yarının tamamlanmasını hem de erteleme maçı olan Özespiye spor karşılaşmasını da izlemek istediği ve bu hafta Çarşamba günü oynanacak maç sonrasında kesin kararını vereceği iddia edildi. Yönetim Kurulunun Tarkan Demirhan adı etrafında fikir birlikteliği oluşturduğu ve net kararın Özespiye spor karşılaşması sonrasında verileceği öğrenildi.

Yeni Teknik Direktör olması beklenen Tarkan Demirhan'ın yardımcı hoca ve yeni ekibi içinde tanınmış isimlerin olabileceği ve takıma en az 4-5 yeni transferin mutlaka yapılmasının şart olduğunu takımı çoğu maçında izlediği için biraz olsun bilgisinin olduğu ve takımı azda olsa tanıdığı belirtilirken, ikinci yarıya yeni transferlerle biraz daha canlı ve atak bir futbol seyrettirmeyi hedeflediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor