Otistik Engelliler bir araya geldi

Otistik Engelliler bir araya geldi
(RAM) Çarşamba Rehberlik Araştırma Merkezinin organize ettiği ve Göl Restaurantta verilen kahvaltıda "Otistik çocuklar ve aileleri" bir araya geldi.

Çarşamba Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Göl Restaurantta Otistik Çocuklar ve ailelerinin katıldığı kahvaltıya  Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve çok sayıda otistik çocuk ve velileri katıldı. Göl Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Yıldız, kahvaltının ardından otistik çocukların aileleri ile bir süre konuştu.

Program hakkında konuşan Çarşamba Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Gülşah Akarsu Gözütok, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Göl Restoran’da toplandık. Otizm konusunda hazırladığımız broşürlerimizi dağıtıp bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Kesin olarak nedeni bilinmeyen otizm önümüzdeki yıllarda yoğun olarak görülmeye başlanacak" dedi.

Yapılan kahvaltı etkinliğinin ardından aileler çocukları ile birlikte Çarşamba Uzun Çarşı’da yürüyüş yaparak otizmle ilgili broşür dağıttı.

img_6880.jpgimg_6915.jpgimg_6922.jpg_mg_0013.jpg

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER-Sema Nur KOÇAKER- Kenan GÜN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber