MHP'de İstifa çağrısı şaşkınlık yarattı

MHPde İstifa çağrısı şaşkınlık yarattı
30 Mart Yerel Seçimleri akabinde AK Partinin Samsun' da 17 İlçenin 16'sını ve Büyükşehir Belediyesini kazanması ile adeta şoka giren Muhalefette MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek, "Alayımız başarısızlık nedeni ile topluca istifa edelim" çıkışı şaşkın

MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek, 30 Mart Yerel seçimlerinde elde edilen başarısız sonuçların ardından il başkanı ve ilçe başkanlarına yaptığı çağrıda, 'Gelin hep beraber' istifa edelim dedi.

Oy deposu olarak nitelendirdiğimiz mahallelerde hezimet yaşadık ifadesini kullanan Başkan Köksal Şimşek, "İlkadım'da kesin gözüyle bakılan seçimi kaybettik. Öte yandan zayıfız dediğimiz mahallelerde ise tam aksine iyi oy aldık. Sonuç olarak seçimi kaybettik. Seçim sonuçlarına üzüldük. Bize inanan ve sandıkta MHP'ye oy veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başarısızlığın faturasının teşkilat yöneticilerine kesilmesi gerektiğini belirten Başkan Şimşek, "Ortada bir başarısızlık var. Bu durumdan tüm teşkilat sorumluluk duymalı. Artık partinin önünün açılması gerektiği mesajını aldık. Bu anlamda il başkanı ve seçimi kaybeden ilçe başkanlarını istifaya davet ediyorum. Partimiz için hep birlikte istifa edelim" ifadelerini kullanması diğer İlçe başkanları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken tepki gösterilmesine de neden oldu.

HABER-FOTO: Kenan GÜN - Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz