NCM İnternational Lider ve Üyeleri buluştu

NCM İnternational Lider ve Üyeleri buluştu
NCM Mediband liderleri ve üyeleri Çarşamba'da Çınaaraltı kafe de önümüzde ki süreçte Samsun il ve ilçelerinde ki çalışmalar ve ürünlerin tanımı konusunda bilgi alışverişinde bulunulurken düzenlenen kahvaltı programı aynı zamanda tanışma kahvaltısı olarak

Çarşamba ilçesinde NCM Mediband Çarşamba Liderlerinden iş insanı ve Yağcı İsmet İnşaat, Firması sahibi Bilal Küçükaydın, Suat Şen Ünver Dokur ve Taner Çakır tarafından Çınaraltı Kafe'de gerçekleştirilen kahvaltıda NCM Mediband liderleri ve üyeleri bir araya geldi. Bir çok kişinin katılım sağladığı kahvaltıda NCM Mediband'ın faydaları, insan üzerindeki etkileri konuşuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu.

NCM Mediband, insan vücudunda ağrı ve şikâyetlerin olduğu bölgede enerji akışı sağlamak ve böylece vücudun iyileşmesini aktif hale getirmek için kullanılan doğal bir ürün olurken aynı zamanda Trans dermal teknoloji ile bant üzerindeki etken maddeler deri üzerinde bulunan gözenekler vasıtası ile absorbe etmekte olan bir ürün olduğunu anlatan NCM Mediband liderleri, "Yapmış olduğumuz çalışmalar, hem NCM ailesi için, hem sizler için hem de aynı zamanda endüstriye ve sektöre yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Bu noktada hem ürünlerimizle birlikte hem de kazanç planımızla birlikte yetişmiş olan distribütörler ile birlikte bu sektörde çalışma yapan farklı firmalar farklı şirketlere ışık tutabileceğimiz bir yol çizmek istiyoruz." dedi.

NCM Mediband'ın insanların hem hayatına hem de sağlığına dokunan bir ürün olduğunu vurgulayan Liderler, "Bu ürünleri kullanarak ve bu ürünleri tavsiye ederek buradan elde etmiş oldukları gelir modellenin neticesinde insanların hem hayatına hem de sağlığına dokunan bir iş okuludur. Herhangi ürün alan herkesin aslında buradaki tüm operasyona sahip olduğunu, ortada bir kar payı ortağı olduğuna, uluslararası bir ticarete sahip olduğu yapıdan bahsediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen kahvaltıda, NCM Mediband lider ve üyelerinin kullandıkları, tavsiye ettikleri ve satışa sundukları ürün hakkında fikir alıverişinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi sonrası son buldu.

HABER: Yağmur AYAN - Erol ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber