Sofram Kafe & Restorant Hizmetinizde!

Sofram Kafe & Restorant Hizmetinizde!
Sofram Kafe & Restorant Canlı Alabalık Tesisleri adlı yeni iş yeri düzenlenen törenle hizmete girerken damak tadı ve lezzetleri ile fark oluşturacağı iddiası dikkat çekti.

Çarşamba - Ayvacık karayolu üzerinde Toptan Bizim Market yanında bulunan Sofram Kafe & Restorant Canlı Alabalık Tesisleri, kurban kesimi ve dualarla farklı bir açılış gerçekleştirdi.
Sofram Kafe & Restorant Canlı Alabalık Tesisleri sahibi Perişan İrfan olarak bilinen İrfan Altuntaş yaptığı açıklamasında, "Büyük emek ve özveriyle hazırladığımız konsepte firmamızı, bugün Çarşamba halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan siz değerli konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum hepiniz hoş geldiniz." dedi.
img_6796.jpg

Bölgede bu tarz mekânların eksikliği ve menü içeriğiyle daha genç popülasyona seslenen Sofram Kafe & Restorant Canlı Alabalık Tesisleri genç ve orta yaş üstü insanların damak zevklerine hitap eden lezzetler de bulmak mümkün. İşletmenin kullandığı her malzeme büyük beğeni toplayacağına iddia ediyor ve açılışta ikramlardan tadan müşteriler bunu tescilleyerek farklı ve leziz damak tadı ile ilçe de fark oluşturacağını bizde bugün şahit olduk diyerek tescillediler.
img_6816.jpg
İşletme ve hizmet konusunda oldukça titiz davranan işletme sahipleri, ortaya koydukları hizmet farkıyla da civardaki birçok mekândan çok önde olacaklarını iddia ederken yeni mekanlarında Cuma akşam saatlerine kadar kadınlara özel canlı müzik olup Cuma ve Cumartesi akşamı sadece erkeklere özel canlı müzik olacağı konusu da vatandaşlar tarafından ilgi çekeceği belirtildi.
img_6819.jpg

Haber Expres Gazetesi ve Haber Exprestv ailesi  Sofram Kafe & Restorant Canlı Alabalık Tesisleri işletmecilerine yeni mekanlarında bol kazanç ve hayırlı ve uğurlu olması dileklerini iletiriz.
img_6859.jpg

HABER: Yağmur AYAN - Erol ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber