NARŞAP:’YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’

NARŞAP:’YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden ilimizin diğer temsilcisi Ladik Belelediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,”Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Yolumuza devam edeceğiz “dedi

'YÖNETİM ARKAMIZDA DURDU'

Son 3 haftada hiç beklemedikleri kötü sonuçları aldıklarını belirten, Ladik Belelediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap” Bu sonuçlar kadro kalitemizde oyun kalitemizde yakışmadı. Kötü gidişe dur demek için  bir  hafta önce aldığımız gerekli önlemler ve tedbirlerle çözüm üretmeye çalıştık. Yönetimimizin bize olan desteği bu konularda gerekli çözümleri üretmekte bizi daha da motive etmiştir. Eksiğimizim ve sorunlarımızın ne olduğunu çok iyi biliyorduk Çarşambaspor maçına daha iyi hazırladık. Ve sonuca ulaştık ”diye konuştu.
spor5555.jpg

'İYİ BİR KONUMA GELECEĞİZ'

Kendi ilimizde oynadığımız bir derbi maçın olduğunu vurgulayan Turuncu-Beyazlıların Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Çarşambaspor maçı hem il içindeki yarış için hem de ligdeki şampiyonluk yarışı için dönüm maçıydı. Oyuncularımız maçı kazanmayı çok istediler saha içi oyun disiplinine sadık kalmaları motivasyonları  ve takım olarak birlikte hareket edebilmeyi yaptığımız en iyi maçtı onları kutluyorum. Biz camiamıza yakışır çabayı emeği harcamaya devam edeceğiz umarım hedeflediğimiz noktaya ulaşabilmek nasip olur. Hafa sunu deplasmanda karşılaşacağımız Yeni Amasyaspor maçına bakıyoruz ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir