Kara:‘basiretsizliğimize mağlup olduk’

Kara:‘basiretsizliğimize mağlup olduk’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara,” Üzerimizde bulunan basiretsizliğimize mağlup olduk ”dedi

‘GOL YOLARINDA ETKİLİ OLAMADIK ‘

Her iki takım arasında geçen müsabakanın sonucunu değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara,”  Samsun’un derbi niteliğini taşıyan karşılamada istenilen oyunu sahaya yansıtmanıza rağmen Ladik Belediyespor karşısında gol yolarında etkili olamadık. Ben bunu basiretsizliğimize bağlıyorum. İyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Bu maç bizim için atık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımızı bakıyoruz” diye konuştu.

BU ÖNEMLİ MAÇIMIZI KAZANACAĞIZ’

Son iki haftayı galibiyet ile kapan Turhalspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Kara,” Hafta sonu saha ve seyircimizin önünde karşılaşacağımız önemli maçın hazırlılarını üç puan üzerine yapacağız. Bu haftaki rakibiz dahil biz her maçımızı önemsiyoruz. Ladik Belediyespor karşısında kaybettiğimiz üç puanı Turhalspor maçı ile telafi edeceğiz .Bu arada Tüm taraftarlarımızı  maçımıza davet ediyoruz “dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor