MUHTEŞEM ÇARŞAMBASPOR : 4-0

MUHTEŞEM ÇARŞAMBASPOR : 4-0
Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Vezirköprü Belediyespor’u 4-0’lık farklı bir skorla yenerek oynanan oyunla taraftardan tam not aldı

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda ağırladığı Vezirköprü Belediyespor karşılaşmasında  iyi başlayan taraf ev sahibi Yeşil-Beyazlı ekipti. Karşılaşmada net pozisyonlara giren Çarşambaspor, ilk yarıda yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi. Karşılaşmada net pozisyonlar bulan Çarşambaspor futbolcuları son vuruşları yapamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık skorla sona erdi.

carsambaspor.20151109104204.jpg

İkinci yarıya gelindiğinde oyuna iyi başlayan taraf yine Çarşambaspor oldu. Daha istekli Daha arzulu görüntü çizen Çarşambaspor, kanatlardan gelişen ataklarla net pozisyonlar bulmaya başladı. Dakikalar 61’i gösterdiğinde Erhan Mutlu ceza sahası içerisinde bulduğu topla düzgün vuruş yaptı. Takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte oyun hakimiyetini iyice eline alan Çarşambaspor ikinci golüde Can Göksüzoğlu ile buldu. 2-0’lık üstünlükle iyice rahatlayan Yeşil-Beyazlı ekip Vezirköprü ceza sahası içerisinde pozisyonlar bularak baskıyı artırdı.Bu baskıların ardından Çarşambaspor’un siyahi futbolcusu Onyeka Viktor, takımına üçüncü golü kazandırdı. 3-0 önde götürdüğü karşılaşmada Çarşambaspor’da ikinci yarıda oyuna giren Fahrettin Teke, sağdan gelen ortaya iyi yükseldi. Takımını 4-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte maçın skoru da belli oldu. Geçtiğimiz iki haftada futbolu eleştirilen Çarşambaspor, Şehir Stadyumu’nda rakibi Vezirköprüspor’u farklı bir skor ve üstün bir oyunla ezerek yenmesiyle takım olarak iyi yolda olduklarının sinyalini vermiş oldular.

carsambaspor1.20151109104218.jpg


Maç sonunda oynanan oyundan ve skordan memnun kalan taraftarlar, takımlarını maçın bitiş düdüğüyle tribünlere çağırarak Şampiyon Çarşambaspor tezahüratlarıyla Çarşamba Şehir Stadı’nı inlettiler. 

carsambaspor2.20151109104230.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir