Büşra&Hakan’ın mutlu günü

Büşra&Hakan’ın mutlu günü
Çarşamba ilçesinin tanınmış ailelerinden Yasemin ve İbrahim Ersöz çiftinin kızları Büşra Ersöz ile yine ilçenin tanınmış ailelerinden Name ve Erdem Toraman çiftinin oğulları Ak Parti Samsun

İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Hakan Toraman, gerçekleştirilen görkemli bir nikah töreni ile mutluluğa bir ömür boyu evet dediler.
hakan-3.jpg

Yasemin ve İbrahim Ersöz çiftinin kızları Büşra Ersöz ile Name ve Erdem Toraman çiftinin oğulları Hakan Toraman’ın hafta sonu gerçekleştirilen nikah merasimine Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın yanı sıra, partinin il ve ilçe teşkilatı yöneticileri de katılım gösterdi.
İlkay Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nikah merasiminde genç çifti yalnız bırakmayan davetliler, ailelere tebriklerini ilettiler. Yoğun katılımın olduğu törende, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar genç çiftin nikahını kıydı. Mutluluğa bir ömür boyu evet diyen çiftlere Evlilik Cüzdanlarını takdim eden Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büşra ve Hakan çiftine mutluluklar dileklerinde bulundu. Önemli nasihatlerde bulunan Köktaş, evlilik cüzdanını gelin Büşra Ersöz’e verdi.

Nikah merasimi davetlilerin genç çifte mutluluk dileklerini iletmesinin ardından son buldu. 
hakan-2.jpg
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber