Milletvekili Köktaş’tan ‘10 Ocak’ mesajı

Milletvekili Köktaş’tan ‘10 Ocak’  mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basın, demokratik devletlerin önemli güçlerinden biridir.

Günümüz medya teknolojilerindeki hızlı gelişme, yazılı ve görsel basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medya etkinlik alanını genişletmiş, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını her zamankinden daha önemli hale getirmiştir.

Haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan basınımızın, toplumun bilgilenmesinde, bilinçlenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli payı bulunmaktadır.

Önemli bir kamu hizmetini yerine getiren, büyük fedakârlıklarla kitleleri bilgilendirmek adına görev yapan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdiri hak etmektedir.

Bu düşünceler içinde gece, gündüz demeden, zor şartlar altında fedakarca görev yapan , İlkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile toplumun hem gözü kulağı, hem de sesi olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm gazeteci arkadaşlarımıza meslek ve özel hayatlarında başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel