“Millet sandıkta ayarı verecek”

“Millet sandıkta ayarı verecek”
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş gezilerine aralıksız devam ediyor

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Çarşamba ilçesinde seçim çalışmaları çerçevesinde Kızılay Caddesi ve Değirmenbaşı Caddesi üzerinde ki esnaflara ziyarette bulundu. Gün boyunca esnaf ziyareti yapan Dündar’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi ve sıcak karşılama gösterirken, gün sonunda Güneşli, Mahmutlu, Tatarlı ve Ömerli Mahalleleri’nde de vatandaşla buluşmalar gerçekleştirildi.428606011-947705373413030-7755442327363364562-n.jpg
“Hizmet Yolcuğumuz başlayacak”
Bağımsız Başkan Adayı Dündar’ın gezilerinin son durağı olan Ömerli Mahallesi’nde vatandaşların yoğun karşılamasından duyduğu memnuniyet ifade ederek burada konuşma yaptı. Kendi mahallelileri ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Meşalelerle Dündar’ı karşılayan gençlere şükranlarını sunarak, “Bizim Ömerli’mizin gençlerinin, bu çalışmalarımızda yer alan arkadaşlarımızın gönüllerinden gelerek böyle bir karşılama yapmışlar. Teşekkür ediyorum. 31 Mart’tan Çarşamba olarak zaferle çıktıktan sonra mahcup olmadan hayırlısıyla Çarşamba’ya hizmet yolculuğumuz başlayacak. Bütün köylerimize güçlü belediyecilik, hizmet belediyeciliği başlayacak.” Sözleri ile konuşmasına başladı.


428676338-947707320079502-5405688865904881302-n.jpg
“Çarşambalının geleceği, Çarşambalı’nın kararı dışında oluşturulamaz”
Bağımsız Aday Dündar, “Bizim bir yolculuğumuz, bir davamız var. Bu davamız 31 Mart’a kadar devam edip, ondan sonra sonlanmayacak. İnşallah 31 Mart’tan sonra da devam edecek. Biz birbirine inanmış, kenetlenmiş, adeta tek yürek olmuş, hep birlikte bir Çarşamba olmuş , inandığımız bu davanın peşine düşmüşüz biz. Önce şunu söylüyoruz. Milletin geleceği, Çarşambalının geleceği, Çarşambalının iradesi, Çarşambalının kararı dışında oluşturulamaz. Çarşambalının geleceğine, Çarşambalının yarınlarına karar verecek olan, Çarşambalının isteği ve kararıdır. Çarşamba’yı yönetecek olan Çarşamba Belediyesi’nde ilçeye hizmet edecek kişinin de yine sizlerin kararı ve idaresinden geçer. Çarşamba’ya 15 yıl hizmet etmiş ve bu 15 yılı hizmetle geçirmiş bir belediye başkanı varken; bunun dışında başka bir iradeyle, başka bir kararla siyasetinin gücünü kullanarak Çarşamba’nın karşısına çıkmayı biz kabul etmiyoruz.” dedi.

428660722-947707863412781-3452535926480815948-n.jpg
“Çarşamba’nın bütün ağacını, taşını, yolunu biliyorum”
15 yıllık Belediye Başkanlık sürecinin olduğunu hatırlatan Başkan Hüseyin Dündar, “Çarşamba’nın 15 yıl hizmetinde olmuş, Ömerli’nin çocuğu Hüseyin Dündar’ın, Çarşamba’nın kararını bir emir olarak kabul etti ve bağımsız belediye başkan adayı olarak Çarşamba’nın huzuruna çıktık. Niye çıktık bu yola? Yeniden güçlü bir şekilde Çarşamba’ya hizmet için çıktık bu yola. Sizler, bizim nasıl belediyecilik yaptığımızı, nasıl bir belediyecilik faaliyeti ile 15 yılı geçirdiğimizi Çarşamba’ya neler yaptığımızı, başladığımız Çarşamba ile, 2019 yılında bıraktığımız Çarşamba arasında ki farkı, Çarşamba’ya neler kattığımızı hatırlarsınız, bilirsiniz. Ben 33 yaşında emaneti teslim aldıktan sonra, işine titiz bir rençber gibi, işine titizlenen bir köylü gibi Çarşamba’nın bütün ağaçlarını biliyordum. Diktiğimiz ağaçları, döşediğimiz taşları, tarlasında ki ağacını kıyısını köşesini bilen titiz bir rençber gibi bende Çarşamba’nın bütün ağaçlarını, bütün taşlarını ve bütün yollarını biliyordum. Bunu abartı olarak söylemiyorum. Benim 15 yılım adeta Çarşamba’nın bütün kıyısını köşesini, bütün yollarını, sokaklarını ilmek ilmek örerek geçti. Sizde buna şahit oldunuz. Bütün Çarşamba buna şahit oldu. Burada sizlerin huzuruna çıkıp kendimi övmek için, çalışmalarımı abartmak için söylemiyorum. Bir gerçeğe ifade etmek istiyorum. 2019 yılına kadar Başkanıyla bütünleşmiş, Çarşamba’ya hizmette bütünleşmiş bir Çarşamba ve belediyesi varken sonra 2024 yılında yeniden yerel seçimler gündeme geldiğinde halkın isteği dışında, milletin isteği dışında, siyasetin başka bir karar vermesinin, siyasetin milletin isteğinden uzaklaşmasını, siyasetin milletin iradesinden uzaklaşmasını gören Çarşamba halkı, Çarşamba’nın mert insanları, Çarşamba’nın dimdik duran insanları bunu kabul etmediler ve bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Çarşamba’nın huzuruna bu şekilde çıkmış oldu. İnşallah 31 Mart ‘tan sonra Çarşamba’nın dik duruşunu, bütün Samsun ve Türkiye görecek. Bu hareketimizi, başarıyla zaferle sonuçlanması için 31 Mart tarihine kadar üzerimize önemli bir görev düşüyor. Biz artık bir partinin belediye başkan adayı değiliz. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, daha önceki siyasi görüşü ne olursa olsun, bütün Çarşamba’nın adayıdır. Bütün Çarşambalı Bağımsız adayına destek verecektir inşallah. Oy verme gününde sandık başına gittiğinizde, bizim yerimiz siyasi partilerin bitiminden sonra Bağımsız Belediye Başkan Adayı yazacak oy pusulasında. Bütün Çarşamba olarak istisnasız olarak sizin evladınız Hüseyin Dündar’a evet mührüyle destek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.428658718-947707620079472-1613803061381157144-n.jpg“Çıkacak sonuç mahcup etmeyecek”
Ömerli’nin sandığından çıkacak sonuç, bütün Çarşamba’dan takip edilecek. Bağımsız Belediye Başkan Adayı 15 yıl Çarşamba’ya hizmet etmiş ve 31 Mart’ta tekrar Çarşamba’ya aday olmuş olan Hüseyin Dündar, acaba doğup büyüdüğü topraklarda, kendi memleketinde ne sonuç almış diye bakacaklar. Onun için sizler bizi mahcup etmeyeceksiniz. Bu işe gönül vermiş, bu işi dava olarak benimsemiş. Gece gündüz bizimle beraber birlikte çalışan gönüldaşlarımızı, Çarşambalılarımızı da mahcup etmeyeceksiniz inşallah. 31 Mart tarihinde yetkiyi aldıktan sonra yeniden başlayacağız. Yeniden çalışmaya başlayacağız. Eksik işlerimizi, yarım kalmış işlerimizi Çarşamba’yı yeniden ele alarak başlatacağız inşallah.” dedi.

“Millet ayarı verecek”
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, “Yıllardır bu millet seçimlerde nasıl karar vereceğini, kararını en milimetrik şekilde en iyi ayarda veriyor. Çünkü millet hakikatte buluşur, milletin kararı haktır, doğrudur. Onun için bizim milletimiz en doğru ayarı, 31 Martta verecek. Milletin iradesine milletin isteğine ayar çekenlere karşı, millet 31 Martta sandıkta ayarını verecek. Bizim işimiz hizmet. Çarşamba yanımızda olduktan sonra hizmetlerimiz durmayacak inşallah. Çarşamba’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz bağımsız belediye başkan adayı olarak yeniden belediye başkanı olmamız, Çarşamba Belediye Başkan adayı olmamızın nedeni budur. 15 yıl makamsa makam, belediye başkanlığı unvanıysa ben bunu 3 dönem yaşadım. Ben 53 yaşındayım şuanda. Son 20 yılımın 15 yılı Çarşamba Belediye Başkanı olarak geçti zaten. Çarşamba Belediyesi’nde ki tecrübemizle, Çarşamba’da ki birikimimizle, Çarşamba’nın insanını tanımışlığımızla yeniden hizmet hizmet etmek istiyoruz. Çarşamba’lı da buna inanmış. Hizmetinin önünün kesilmesini, engellenmesini istemiyor Çarşambalı. Onun için bu çalışmalarımız, bu toplantılarımız miting havasında geçiyor. Üzerimize büyük yük düşüyor. Önümüzde 40 güne yakın bir zaman var. Bu günleri çok iyi ve doğru şekilde, bu heyecanımızdan taviz vermeden geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

‘Çarşamba’nın bütün kaynaklarını daha iyi değerlendiren, hizmete dönüştüren bir anlayışla çalışacağız.’ diyen Dündar, Ömerli mahallesi sakinlerine teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir