Millet İstikrara Devam Etti

Millet İstikrara Devam Etti
Çarşamba Altın Kalpler Derneği eski başkanı ve emekli memur Mustafa Altıkatoğlu yaptığı açıklamada; Halkımız 30 Mart seçimlerinde de yine sandığa yansıttığı iradesiyle kirli hesap peşinde olan karanlık odaklara ders verdi" dedi.

Sandıktan yine demokrasinin zaferi çıktı. Gezi parkında ağaç kesimi bahanesiyle başlayan 17 Aralık olayları ile hükümeti hedef alan çirkin olayların bir daha yaşanmamasına temenni ediyorum ifadelerini kullanan Altıkatoğlu, "Daha önce yapılan üç genel seçim, iki yerel seçim, iki referandumda olduğu gibi milyonlarca seçmen yine demokrasi dolayısıyla hükümetin safında yer aldı."

Altıkatoğlu, "30 Mart sandıklarına attığı iradeyle millet, IMF’ye borcu sıfırlayan, yatırım üzerine  yatırım yapan, terörü bitiren, Türkiye’nin dağlarına barış ve kardeşliği getiren, annelerin gözyaşlarını durduran hükümetin 2009’da başlattığı 2013’de hızlandırdığı Milli Birlik ve Kardeşlik Projesiyle demokratik açılım sürecinde de bir kez daha vize vermiş oldu."

"Sandık paralel maralel dinlemedi, kısacası millet eğilmedi, istikrara devam dedi. 17 Aralık kirli operasyon ile Milli iradeye uzanan kirli ittifaka millet sandıkta cevabını verdi. Siyasi ve ekonomik istikrarın devamı için seçim referandum anlamına geldi. Milletin sağduyusu birtakım tuzaklara, ayak oyununa ve kirli ittifaklara galip geldi. Millet ülkesine ve başbakanına sahip çıkarak, seçime büyük ilgi gösterdi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABER-FOTO: Sema Nur KOÇAKER - Kübra YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber