‘Karaağaç İlkokulu ile El Ele’

‘Karaağaç İlkokulu ile El Ele’
Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Köse ´El Ele Okullar´ Projesi Kapsamında Karaağaç İlkokulunu Ziyaret Etti.

Ayvacık Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan El Ele Okullar Projesi kapsamında Karaağaç İlkokulu ziyaret edildi. Ziyarete İlçe Kaymakamımız Can Kazım Kuruca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Köse, Atatürk İlkokulu Müdürü Altan Saraç ve Proje koordinatörü Birsel Koca ile öğrenci veliler katıldı. Program; Karaağaç İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin sıcak karşılaması ile başlamış, öğrencilerle  yapılan ebru çalışmasıyla devam etti. Kaymakam Kuruc, öğrencilerle fidan dikme etkinliğinin ardından öğrencilerle öğle yemeğinde buluştu.

Kaymakam Kuruca köy ve okulda incelemelerde bulunarak, “Proje kapsamında dördüncü ziyaretini gerçekleştiren Atatürk İlkokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.

‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’1.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’2.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’3.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’4.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’5.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’6.jpg‘karaagac-ilkokulu-ile-el-ele’7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber