"Mesleki Kariyeri" Başsavcı ve Komisyon Başkanı anlattı

"Mesleki Kariyeri" Başsavcı ve Komisyon Başkanı anlattı
Salıpazarı ilçesin de eğitim veren Anadolu Lisesi Öğrencilerine "Meslek kariyeri edinilmesi" kapsamında , Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanlarında verilen konferans büyük ilgi gördü.

Salıpazarı İlçesinde Eğitim veren Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik " Öğrencilerine "Meslek kariyeri edinilmesi" kapsamında okul konferans salonun da düzenlenen söyleşi etkinliği düzenlendi. Program nedeniyle  Anadolu Lisesinde ki söyleşiye Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Adalet Komisyonu Başkanı Adem Karataş bilgi verirken söyleşiye İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül, Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş,  Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, Cezaevi Müdürü hazır bulundular.

Söyleşi de öğrencilere meslek seçimi arifesin de bulunan öğrencilere ,farkındalık yaratan, kariyer edinilmesi kapsamında bilgi aktardılar. Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Adalet Komisyonu Başkanı Adem Karataş, Salıpazarı  ilçesin de eğitim veren Anadolu Lisesi öğrencilerine, "Devlet kurumlarının ciddiyet ile temsil edilmesi gerektiği ve bu görevi bu bilinçle de icra ettiklerini ve bu şekilde davranış sergilemeleri gerekildiğini belirttiler.

Toplantıdan öğrencilerin aldıkları bilgi ve uyarılardan alacakları feyzin gelecekte ki yaşam ve meslek seçimi ile kariyerlerine yön vermede, mihmandar olur şeklinde açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, "Böylesi bir etkinlikle öğrencileri bilgilendirdikleri için söyleşiye katılan Başsavcı Bülbül ve Adalet Komisyon Başkanı Karataş' a teşekkür ederim" dedi. Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş söyleşi için ilçeye gelen Başsavcı Bülbül ve Komisyon Başkanı Karataş'a günün anlam ve önemine binaen hediye takdim ederek etkinlik sona erdirildi.

'Jandarma'ya ziyaret'

Anadolu Lisesinde ki söyleşi sonrasında Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Adalet Komisyonu Başkanı Adem Karataş daha sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay'a makamında iadei ziyarette bulundular.Ziyarette Salıpazarı İlçesinde ki asayiş, trafik konularında da bilgi alışverişinde bulunan heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Komutan Akçay, "Bizleri nazik ziyaretinizle onore etmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diyerek bir süre sohbet edildikten sonra heyet ilçeden ayrıldı.

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber