Öğretmen'den anlamlı istek!

Öğretmen'den anlamlı istek!
Çarşamba Yeni araç köprüsü korkuluk demirlerinin kırılması sonrası tehlike arz ettiğini sosyal medya hesabından dile getiren Murat Şahin'in çağrısına belediyeden acil cevap onarımla geldi.

Çarşamba Yıldıray Çınar Ticaret ve Meslek Lisesi Tarih Öğretmeni Murat Şahin'in sosyal medyada ki hareketliliği ve eleştirileri dikkat çekmeye ve sıkı takip edilmeye devam ettiği net görülmeye devam ediyor. Tarih Öğretmeni Murat Şahin'in 17 Ocak tarihinde Yeni araç köprüsü korkuluklarının demirlerinde kırılmalar olduğu ve tehlike arz ettiği dile getirildi.

Şahin'in sosyal medya hesabından yaptığı çağrısında, "Adliye sarayına giderken sağ tarafta ..... yarım saatlik iş  ... kim bakıyorsa buna.... dikkate alınsın.. tehlike büyümeden.. biz hatırlatıyoruz..." mesajına Çarşamba Belediyesinden acil cevap sosyal medyadan yayınlanan demirlerin kaynak ve boyası yapılarak verilmiş oldu.

 

Tarih Öğretmeni Murat Şahin'in sosyal medyadan yaptığı bu çağrısının hemen akabinde demir korkuluklarda ki tamirin yapılması sonrasında bu defa sosyal medya hesabından Şahin şu mesajı yayınladı. Şahin, "Bugün kaynak yapılarak düzeltilmiştir.. teşekkürlerimizle... şimdi de yarım saatlik bir iş kaldı... bir de boya yapılarak bu çirkin görüntüden kurtarılmalıdır.. bunu da bekliyoruz.. her şey güzel ÇARŞAMBA için.." şeklinde çarpıcı bir yorum daha yapıldı.

Tamir akabinde kaynak yapılan bölgelerin boyanmasını da isteyen Şahin'in çağrısına yine boya yapılarak cevap verilmesi ile birlikte bu defa Murat Şahin sosyal medya hesabından bir grup gençlerinde olayı gösteren fotoğrafları eşliğinde şunları dile getirdi. Şahin, " teşekkürler...bariyerler boyandı... "

Olayı yakından takip eden takipçilerininse yaptıkları yorumlar öncesi Şahin, "bir gizli göz bizi takip ediyor..iyi ki takip ediyor, "İnanılmaz, Murat hocam takip ediliyosun. uyarılarınız dikkate alınıyor. bir de batı yaka'da Abdullahpaşa meydanında bankamatiklerin bulunduğu mekan çimlenmeye müsait gözükmüyor. orası ne çim ne de çimsiz. çok berbat bir görüntüsü var.orada bir çevre düzenlemesi yapılsa." şeklinde yorumlar yapılması dikkatlerden kaçmadı.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber