Menteşoğlu Yalı Evleri’nden tanıtım toplantısı

Menteşoğlu Yalı Evleri’nden tanıtım toplantısı
Çarşamba İlçesi’nde yapımı süren Menteşoğlu Yalı Evleri’nin tanıtım toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Çarşamba ilçesinde bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, ilçeye yapılan Yeni Şehir Köprüsü’nün yakınında yapımı hızla devam eden Menteşoğlu Yalı Evleri’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.  
İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Fatih Akçay ve Menteşoğlu Ailesi tarafından kurulan ve birçok projeyle sektörde haklı bir yer kazanan Akmen İnşaat, yeni projesi Menteşoğlu Yalı Evleri ile Çarşamba’nın en güzel yerinde modern ve doğayla iç içe bir hayatı sizlere sunmaya hazırlanıyor.

Birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, öncelikle Yalı Evleri’nin tanıtım sunusu davetlilerle paylaşıldı. Daha sonra detaylı bilginin verildiği toplantı yemek ikramı ile son buldu. Çarşamba’nın en güzel yerinde ve her sabah muhteşem bir manzaraya uyanılacağı Menteşoğlu Yalı Evleri projesinde vatandaşlara; her yaşam tarzına uygun, ince düşünülmüş ve hayatı kolaylaştıracak bir yaşam deneyimi vaad ettiklerini ifade eden Akmen İnşaat yetkilileri, davetlilere katılımlarından dolayı şükranlarını sundu.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber