Gururla 95 yıl…

Gururla 95 yıl…
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde Adapark Suni Çim Saha’da tören gerçekleştirildi.

Çarşamba İlçesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlamalar ilk olarak Belediye Meydanı’nda başlamıştı. Belediye Meydanı’nda ki program çelenk sunumuyla son bulmuştu. Kutlama programlarına dün Kaymakamlık Makamı’nda ki, tebrikat ile devam edildi.

Çarşamba İlçe Kaymakamı vekili olarak törene katılan Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, protokol üyeleri Adapark Suni Çim Saha’da gerçekleşen programa katıldı.

Mülki ve idari amirlerin yanı sıra çok sayıda okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerde hazır bulunduğu alanda öğretmen ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Yardımcısı Üçüncü, daha sonra vatandaşında Cumhuriyet Bayramını kutladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Okunan İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yıldönümüne ilişkin mesajı okundu. Yapılan konuşmaların ardından şiir ve folklor gösterileri sunuldu. Vatandaşlardan büyük alkış alan gösterilerin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediye takdimi yapıldı.

Program son olarak okulların bando eşliğinde tören geçişi ile son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber