Legend Ayvacık’ta Atik’e veda yemeği

Legend Ayvacık’ta Atik’e veda yemeği
Çarşamba Tapu ve Kadastro Müdürü Erdoğan Atik’in Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürlüğüne atanması nedeni ile Legend Ayvacık Hotel ‘de düzenlenen yemekle veda etti

bunlari-koyalim-(12).jpg

2004 Yılından bu yana Çarşamba Tapu Müdürü olarak görev yapan Erdoğan Atik, İlçeye geldikten sonra büyük değişim ve hizmetlere imza atması ile tanınıyor. Atik, Tapu Müdürlüğünde ki başarılı çalışmaları akabinde Emekliliğini beklerken Fatsa Tapu Müdürlüğüne atandı. Atik için ilçede ki sevenleri Legend Ayvacık Hotel’de veda yemeği düzenledi.

Yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, “Erdoğan Bey 2004 yılından bu yana Tapu Müdürlüğünde görev yapmaktaydı. Bu kadar görev süresince her zaman bir arada olduk. Kendisinin Çarşamba’ya TAKBİS’in kazandırılması, Tapu arşiv çalışması ve Tapu’nun Çarşamba’da çok güzel yerlere gelmesinde ki çalışmaları, özverisi ve çalışkanlığı biliniyor. Sosyal çalışmalarda da çok sık bir arada olduk. Her zaman bir Ağabey olarak çok konuları görüştük fikir alışverişinde bulunduk” diyerek Atik’in çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu ve Fenerbahçeli bir Müdürü kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Bundan sonra ki mesleki ve aile yaşantısında sağlık ve başarılar diliyor yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olması diyor, Fatsa’nın Müdürümüzün, yeni Müdürlerinin kıymetini bilmesini istiyorum diyerek esprili şekilde konuşmasını tamamladıktan sonra kendisine bir hediye takdim etti. 

Köse’den sonra konuşan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli ise,   Herkesin dilek ve temennileri gibi bizlerde 8-9 yıldan bu yana Müdürümüzle çok yakından çalıştık. Başarısı ve çalışkanlığını bilirim. Kendisi çok iyi bir kardeşimizdir. Bundan sonra ki yeni görev yerinde de başarılar diliyorum şeklinde konuştuktan sonra bir plaket takdim ederek konuşmaları tamamladılar.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Son olarak konuşan Tapu Müdürü Erdoğan Atik ise yaptığı konuşmasında 1994 yılında Bismil’ e atandığını dile getirerek bir anısını anlattı. Bismil’e ilk gittiğimizde o günkü Belediye Başkanı dedi ki, “Bismil’e bir gelen bir de giden ağlar” demişti. Biz Bismil’ den ayrılırken eşim ağladı ve hala ağlıyor. Ben o cümleyi şöyle değiştiriyorum. Çarşamba’dan giden ağlar diyorum. Çarşamba’da çok güzel yıllarım geçti. Bundan sonra Fatsa’da devam edeceğim ama gönlüm hep Çarşamba ile olacak. Son cümle olarak tüm sevenlerimize diyorum ki Fatsa’da da bir kapınız var o kapıyı unutmayın yeter” diyerek konuşmasını tamamladı.

bunlari-koyalim-(23).jpg

Legend Ayvacık Otel’de ki yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Eski Jandarma Bölük Komutanı, İLÇE Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Fethi Sel, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dursun Mehmet Mehel, Başhekim Yardımcısı Mustafa Şen, Halk Bankası Şube Müdürü Şükrü Türk, Köktaşlar Petrol Sahibi Cemal Köktaş, Çarşamba Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Sebahattin Aydınoğlu, Çubukçu Petrol Sahibi İş adamı Kerim Çubukçu, İşadamı Salih Alver, Özakkaya Cafe Restaurant İşletme Sahibi Esat Akkaya, İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve sahibi Ahmet Yılmaz,  Aydın Balıkçılık Sahibi Sinan Aydın, Özkar Sürücü Kursu sahibi ve MHP Belediye Meclis Üyesi Muhammet Ali Torun, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Muhasebeci Mahmut Çekiç, Alver Eczanesi Personelleri, İş adamı Ali Arat, SYDV Müdürü Tevfik Akın, Avukat Halit Doğan, İş adamı Şeref Çelebi, Çarşambaspor Başkanı Hüseyin Özcan, Çarşamba Yöneticisi Turay Sonkaya, Müteahhit- İşadamı Kerim Çakır, Avukat Şenol Şen, Hacı Yılmaz Yılmaz İlköğretim Okulu Müdürü Enver Şahin, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ve İş Adamı Cemil Mete ile çok sayıda davetli katıldılar.

bunlari-koyalim-(25).jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber